E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporQ7 benden önce gider ---

Q7 benden önce gider

Q7 benden önce gider
25 Ağustos 2012 - 07:14 borsagundem.com

Aybaba, kendisi için "Ben burada kalıcıyım, o 3-4 hafta sonra gider" diyen Quaresma'ya göndermede bulundu

TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü adlı programa katılan Beşiktaş Teknik Dwirektörü Samet Aybaba, Quaresma ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Aybaba, Portekizli yıldızın, "Ben burada kalıcıyım, Samet Aybaba lig başladıktan 3-4 hafta sonra gönderilir" sözleri hatırlatılınca "Beşiktaş'la 4 yıllık sözleşmem var. Quaresma'nın mukavelesi iki yıl daha uzatılsa bile, benden önce gider" ifadelerini kullandı. Program sırasında Beşiktaş'ın Atletico Madrid ile oynadığı maçın görüntüleri gösterildi. O karşılaşmada yorumculuk yapan Aybaba'nın Quaresma'nın oynatılmamasını eleştirmesi ekranlara yansıdı. Aybaba "Biz de kendisini oynatmak istiyorduk. Tam anlaşmaya varırken, son anda çark etti. Ortaya ben oynatmadığım için talipleri olmuyor gibi bir durum çıkıyor. Ama böyle bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Q7kolik26 Ağustos 2012 15:44

    bjkden defol git aybaba senin kariyerin nedirki böyle kaliteli bir futbolcuyu takımda oynatmıyorsun senin bjk futbol takımını calıştıracak kapasite bile yok takımı rezil kepaze ettiniz beraberlik için havalar ucan bir teknik adamdan ne beklenirki vah beşiktaşım vah ne hale düştün yazıklar olsun size