E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporQ7'den feda---

Q7'den feda

Q7'den feda
28 Eylül 2012 - 14:15 borsagundem.com

Beşiktaş yönetimi, problemler yaşadığı Portekizli futbolcu Quaresma ile Akaretler'deki kulüp binasında görüştü

Beşiktaş'ta menajeriyle kulüp binasına gelerek Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran ile görüşen Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'nın maaşında indirimi kabul ettiği, son kararı ise yönetimin vereceği öğrenildi.
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma'nın ücretinde 750 bin euro'luk indirimi kabul ettiği ve takıma dönebileceği öğrenildi.
Ricardo Quaresma'nın menajeri Ahmet Bulut ile beraber Siyah-beyazlı Yönetim ile Akaretler'deki kulüp yaklaşık 2 saat süren bir görüşme yaptı.
Menajer Ahmet Bulut çıkışta yaptığı açıklamada; "Şu an için durumumuzda bir değişiklik yok, haftaya yeniden görüşeceğiz. Bugünkü toplantı ile ilgili ayrıntıları kulüp sizlere açıklayacak" diyerek kulüp binasından ayrıldı.
BEŞİKTAŞ'IN AÇIKLAMASI!
Siyah beyazlı kulüp, resmi siteden konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Quaresma'ya kulübümüzün şartları yeniden hatırlatıldı. Haftaya yeniden görüşeceğiz" ifadeleri kullanıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)