E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriQNB Finansbank'ın borsadaki işlem kodu değişiyor---

QNB Finansbank'ın borsadaki işlem kodu değişiyor

QNB Finansbank'ın borsadaki işlem kodu değişiyor
14 Ekim 2024 - 17:24 borsagundem.com

QNB Finansbank'ın borsadaki hisselerini tanımlayan işlem kodu, bankanın ticaret ünvanının 'QNB Bank' olarak değiştirilmesinin ardından değişiyor.

BORSAGUNDEM.NET

Borsa İstanbul A.Ş., QNB Finansbank A.Ş.'nin ünvanını QNB Bank A.Ş. olarak değiştirmesine ilişkin işlem kodunda yapılacak değişikliği duyurdu.

BIST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan bildirimde, Piyasa Öncesi İşlem Platformu'nda işlem gören bankanın hisselerinin mevcut "QNBFB" işlem kodunun "QNBTR" olarak değiştirileceği belirtildi.

KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Borsamız Piyasa Öncesi İşlem Platformu'nda işlem görmekte olan QNB FİNANSBANK A.Ş.'nin ticaret unvanının "QNB BANK A.Ş." olarak değişmesi nedeniyle; bülten adı 15/10/2024 tarihinden itibaren "QNB BANK" olarak değiştirilecektir. Mevcut "QNBFB" işlem kodu 01/11/2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere "QNBTR" olarak değiştirilecektir."

QNB Finansbank, ünvan değişikliği için genel kurula gidecekQNB Finansbank, ünvan değişikliği için genel kurula gidecek

 

QNB Finansbank'tan 2024 yılının ilk yarısında 17 milyar 459 milyon lira kârQNB Finansbank'tan 2024 yılının ilk yarısında 17 milyar 459 milyon lira kâr

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)