E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporReal Madridli yıldız Galatasaray yolunda---

Real Madridli yıldız Galatasaray yolunda

Real Madridli yıldız Galatasaray yolunda
03 Mart 2012 - 12:16 borsagundem.com

Real Madrid'de forma giyen Portekizli stoper Ricardo Carvalho'nun, Galatasaray ile temas halinde olduğu iddia edildi

Portekiz'in Corrieo De Manha gazetesinde yer alan haberde; Chelsea'den bu yana Jose Mourinho'nun en güvendiği isimlerden biri olan Carvalho'ya Katar'daki bazı takımlardan ve Galatasaray'dan teklifler olduğu, 34 yaşındaki oyuncunun ise İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı bildirildi.
Porto'nun 2004'te kazandığı Şampiyonlar Ligi'nin ardından Mourinho ile birlikte gittiği Chelsea'de 2010'a kadar ter döken Ricardo Carvalho, Real Madrid'de forma şansı bulamadığı için ayrılmak istiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yuksel03 Mart 2012 12:43

    yaşlı oyuncu zihniyetini yıkın artık.Genç iken gelmiyorlarsa 34 yaşına gelincede gelemeyeceklerini öğrensinler artık.Onların yerine Afrikadan amatör oyuncu getirin daha faydalı olurlar.

  • YUKSEL03 Mart 2012 12:42

    gelmiş 34 yaşına.Emeklilik günlerini geçirmeye gelicek.posası çıkmışları almayın artık kardeşim.Bu düşünceyi Avrupalının kafasından çıkartın.Bilsinlerki 33-34 yaşına geldiklerinde Türkiye dede oynayamayacaklarını bilsinler artık.Yaşları genç iken gelmiyorlar yaşlanınca gelmek için can atıyorlar.Bu tip oyuncaları artık almayın kardeşim.