E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRecai Kutan'a veda: Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı---

Recai Kutan'a veda: Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı

Recai Kutan'a veda: Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı
08 Ekim 2024 - 14:01 borsagundem.com

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan için Ankara'da cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile siyasi parti liderleri de katıldı.

Ankara'da, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 94 yaşındaki, Saadet Partisi Kurucu Başkanı Recai Kutan için Ankara'da cenaze töreni düzenlendi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TÖRENE KATILDI

Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile siyasi parti liderleri de katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kutan'ın ailesine ve yakınlarına taziyelerini iletti.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Uluslararası İslam Düşünce Vakfı Başkanı Mehmet Görmez de dua ederek, katılanlardan helallik istedi.

Kutan'ın cenaze törenine Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın yanı sıra çok sayıda siyasi de katıldı.

Kutan'ın, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Recai Kutan'ın ailesine taziye mesajıCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Recai Kutan'ın ailesine taziye mesajı

 

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan yaşamını yitirdiSaadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan yaşamını yitirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :