E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisRemzi Gür'den açıklama---

Remzi Gür'den açıklama

Remzi Gür'den açıklama
11 Mart 2012 - 08:40 borsagundem.com

Aslanlı Köşk'ü alan Remzi Gür, doğalgaz ithalatıyla adının anılması hakkında açıklamalarda bulundu

Adını Ramsey markasıyla perakendede duyurduktan sonra, TMSF'nin elindeki Aslanlı Köşk ve Kümaş gibi varlıkları alarak gündeme oturan Remzi Gür'ün adı bir süredir doğalgaz ithalatıyla anılıyordu. Geçtiğimiz günlerde BOTAŞ, Irak'tan doğalgaz ithal etme lisansını Siyah Kalem isimli şirkete verirken, şirketin Gür'e ait olduğu belirtilmişti.
Fakat gerçek şu ki, Remzi Gür'ün aslında Siyah Kalem'le herhangi bir bağlantısı bulunmuyor. Konuyla ilgili AKŞAM'a konuşan Remzi Gür, önce tebessüm ediyor, daha sonra da ekliyor: 'Şirketin sahipleriyle bir gün yemek yedik o günden beri beni Siyah Kalem'in sahibi sanıyorlar. Benim doğalgaz ithalatı gibi bir düşüncem yok. Ayrıca keşke Siyah Kalem benim şirketim olsa..' BOTAŞ'ın Siyah Kalem'e Irak'tan doğalgaz ithal etmek için lisans verdiği geçtiğimiz günlerde Reuters tarafından servis edilmişti. Ancak, henüz Irak'tan doğalgaz getirecek bir boru hattı bulunmaması, gaz ithalatının hemen başlamasına engel oluşturuyor... Remzi Gür'ün 'Siyah Kalem benim şirketim değil' açıklamasının ardından ise akıllara tek bir soru geliyor: Peki kim bu Siyah Kalem'in sahibi...?
Akşam

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)