E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisRESMEN ALAY EDİYORLAR---

RESMEN ALAY EDİYORLAR

RESMEN ALAY EDİYORLAR
06 Ocak 2010 - 10:03 borsagundem.com

Patron çıkıyor, “hissemle oynuyorlar” diyor, spekülatörler alay edercesine hisseyi her açılışta tavana kilitliyor, yatırımcı ise uzaktan izliyor…

Sönmez Pamuklu hisseleri otoritelerle alay edercesine yükselişini sürdürüyor. Patron Celal Sönmez çıkıp, “Hisselerimle oynuyorlar” diye açılma yapıyor. Ardından yükseliş daha da hızlanıyor. Manipülasyona anında müdahale edeceğini açıklayan SPK’nın hamlesi bekleniyor. Tahtaya üşüşen parasının büyük bölümünü kaybetmiş ve son bir şans umuduyla hareket eden spekülatörler piyasada hisse sayısını çok az olmasını da lehlerine çevirerek deyim yerindeyse kedinin fareyle oynadığı gibi hisseyle oynuyorlar. Aman dikkat, siz siz olun biraz daha yükselir hevesiyle hisse almaya kalkmayın, çarpılırsınız! Tahtadaki oyuncular, “Ölmüş eşek, kurttan korkmaz” mantığıyla hareket ediyor. Beşiktaş hisselerinde yaşananları kimse unutmadı! 1.7 lira seviyesinden 5 liraya kadar yükselen bir hisseye yatırım yapılır mı? Hem de bu kadar kısa zamanda bu kadar yüksek prim yapmışken… Aman dikkat!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)