E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıReuters’ten şok Tüpraş iddiası ---

Reuters’ten şok Tüpraş iddiası

Reuters’ten şok Tüpraş iddiası
05 Ocak 2013 - 08:30 borsagundem.com

Ünlü haber ajansı, İran’dan gelen petrole ilişkin bilgilerin gizlendiğini öne sürdü

Reuters'in geçtiği haberde Tüpraş’ın, ‘ABD’nin İran’ın petrol ihracatına uyguladığı yaptırımlar nedeniyle’ İran’dan aldığı ham petrole ilişkin bilgilerin Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından gizli tutulmasını istediği iddia edildi. Türkiye’nin ham petrol ithalatına ilişkin verileri açıklayan TÜİK’in de, Aralık ayı sonlarından itibaren bu uygulamaya son verdiği ifade edildi. Reuters’a açıklama yaptığı belirtilen adının açıklanmasını istemeyen bir kaynağın “Tüpraş TÜİK’ten, İran’dan alınan ham petrol verilerini açıklamamasını istedi ve TÜİK de bu bilgilerin açıklanmasını durdurdu” dediği öne sürüldü. Reuters konuyla ilgili haberinde, Tüpraş’ta bu konuda bilgi verebilecek yetkililere ulaşamadığını ve TÜİK’in de konuyla ilgili yorum yapmadığını belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hure wanabe05 Ocak 2013 14:42

    milli çıkarlarımıza müdahaleyi bypass ile aşarız. öyle ya da böyle.

  • sabuncu05 Ocak 2013 09:10

    hep yahudi lobisi hep..istedikleri haberi yapiyolar..yokmu bu almanlarda bi hitler daha ..adamlari sabun yapip yok ettiler simdide kopurmeye basladilar yuh yani ..

  • HAMBURABİ05 Ocak 2013 08:42

    REUTERS DENEN DANGALAK; ASLINI BİLMEDİĞİN KONULARDAN HABER ÇIKARTMAYA ÇALIŞACAĞINA,İNGİLTERE,ABD VE BAZI AVRUPA ÜLKELERİNİN PKK'YA NASIL EL ALTINDAN,EL ÜSTÜNDEN YARDIM YAPTIĞINI YAZSAN DAHA GERÇEKÇİ OLURDU