E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisREYSAŞ GYO ORTAK ARIYOR, AMAN DİKKAT!---

REYSAŞ GYO ORTAK ARIYOR, AMAN DİKKAT!

REYSAŞ GYO ORTAK ARIYOR, AMAN DİKKAT!
03 Eylül 2009 - 10:00 borsagundem.com

Yanlışlıkla satılan hisseler nedeniyle uzun süre gündemde kalan Reysaş, şimdi de yabancı ortaklık beklentisi ile hareketlendi. Ancak uzmanlar uyarıyor….

Reysaş Lojistik CEO'su Durmuş Döven, iştirakleri Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) yüzde 50 hissesinin Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) ADIC Real Estate Group ve Katarlı Qatar First Investment Bank'a satılması ile ilgili görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Star Gazetesi'nin haberine göre Döven, yaptığı açıklamada GYO'nun yüzde 49 hissesini ise bu yılın sonunda ya da 2010 Ocak ayında halka arz etmeyi planladıklarını belirtti. Döven bu açıklamayı daha önce de bir televizyon kanalında yapmıştı ve hisseler bu beklentiyle hızla yükseldikten sonra ortaklardan biri hatalı bir işlemle yüklü miktarda hisse satmıştı. Aman dikkat diyoruz… Bu arada borsa kulislerinde hissede Ziya isimli yasaklı spekülatörün işlem yaptığı ve halka arz beklentisi ve yabancı ortak söylentileriyle tahtada ortak paylarını satılacağı iddia ediliyor. Bilindiği gibi 6 milyon lot hisseyi yanlışlıkta sattığını söyleyen ve bu hisseleri yeniden alan ortak Rıfat Vardar geçen yılın sonunda bu hisseleri borsada satmak için tescil ettirdi. Bu hisseler ne zaman satar bilinmez, ancak son yaşanan olaydan sonra uzmanlar yatırımcıların dikkatli olmalarını öneriyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)