E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinReza Zarrab ve Ebru Gündeş'in arası açıldı---

Reza Zarrab ve Ebru Gündeş'in arası açıldı

Reza Zarrab ve Ebru Gündeş'in arası açıldı
02 Ekim 2015 - 10:26 borsagundem.com

Reza Zarrab ve şarkıcı eşi Ebru Gündeş, arasında soğuk rüzgârlar esiyor

Ebru Gündeş'in yüksek harcamalarından rahatsız olan Zarrab'ın bu konuda şarkıcıyı sık sık uyardığı iddia edildi. Gündeş'in ise eşinin bu tavrına rest çektiği söyleniyor.

Daha önce İranlı eşinin özel uçağıyla konserlerine giden Gündeş'in tarifeli uçakla konserlerine gitmeye başlaması dikkat çekti. Ünlü sanatçıyı havaalanı servis aracında görenler şaşkınlık yaşarken Gündeş'in ise eşine ait olan hiçbir şeyi kullanmama kararı aldığı öğrenildi.

KIZI İÇİN DAVA AÇMIYOR

Şarkıcının yaşadığı sorunlardan dolayı boşanma kararı aldığı fakat kızını babasız büyütmek istememesi nedeniyle boşanma davası açmadığı söyleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Byk02 Ekim 2015 19:41

    Sorun para değildir , paylaşamamazlıktır,kıskançlıktır.

  • Pargali ibrahim02 Ekim 2015 18:43

    Ebru canlı yayında ağlar koca mi paralel kandirdi der zarrabi kandırır elindeki yer is kötüye gidiyor akp ıktıdar düşünce zarrab kaçar ebru bosanır Acun o acıların Türkiye yarışmasında ebru ya kırmızı koltuk verir ebru ağlar alır haftada 50 binlira bu iş çözülür mağrur ve mağdur ebru olmuştur yıllar önce ölümcül hastalığı vardı kaset patlayınca ölmekten vazgeçti

  • radikal02 Ekim 2015 12:51

    çok ta tınnnnnnnnnnnn

  • selim02 Ekim 2015 11:23

    lükse alıştırdın birkere.

  • Yorumcu02 Ekim 2015 11:13

    Özel uçakla konsere gitmekte ne kendini Sting, Elton john mu sandın sidikli. Senin konserden kazanacağın para o uçağın hava limanı vergisi ve yakıtına yetmez.

  • don karleone02 Ekim 2015 10:55

    para eskisi gibi gelmiyordur her halde