E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRıdvan Dilmen Fenerbahçe'yi yerden yere vurdu---

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'yi yerden yere vurdu

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'yi yerden yere vurdu
16 Ekim 2016 - 18:40 borsagundem.com

Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, sarı lacivertli takımın şampiyonluk şansının olmadığını iddia etti

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ve Hollandalı yıldız Robin van Persie'yi yerden yere vurdu.

Rıdvan Dilmen devre arasında şunları söyledi:

"Maçın ikinci yarısında çift sarı karttan kırmızı kart çıkacağını düşünüyorum. Emenike dirsek vurdu, kırmızı kart görmesi gerekiyordu. Emenike'nin pozisyonu penaltı. Sahanın en iyi oyuncusu Mehmet Topal'dı. Anlamsız gerginlik var, hakem zayıf kaldı. Oyuncular agresif, hakem seçiyor kart veriyor. Mecbur kalıp 1-2 kişiyi atacak" dedi.

Maçın ardından ikinci değerlendirmesini yapan Rıdvan Dilmen 'Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı yok' derken eleştiri oklarını tamamen Robin Van Persie'ye yöneltti.

Rıdvan Dilmen şöyle konuştu

"Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı yok. Robin van Persie bir haftadır pompalanıyor. Uçuyor, kaçıyor diye. Uçan, kaçan yok işte, van Persie bu. Fenerbahçe basketbol takımı ile sezonu götürüyor. Fenerbahçe bir ileri iki geri gidiyor. Bir arabanın kapasitesi belliyse, motoru zorlarsanız yakarsınız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hüseyin Arınç 16 Ekim 2016 19:19

    Yönetim hemen istifa etmeli

  • O KOLTUK BABANIN MALI DEĞİL AZİZ hasiyetsizi.16 Ekim 2016 18:52

    YÜzde yüz katılıyorum bu aziz yıldırım bu takımın başında olduğu sürece FB çemizden bir cacık olmaz.ben bundan böyle maçlara bile gitmiyorum küçük oğlum ise baba ben GS rayımı tutsam yoksa BJK taşımı tutsam diye bana soruyor bunlar yüzünden çocuğuma bir şey diyemiyorum birileri ülkeyi borç batağına soktu biriside FB çemizi ne hale getirdi .