E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRıdvan'dan sert cevap!---

Rıdvan'dan sert cevap!

Rıdvan'dan sert cevap!
08 Aralık 2012 - 20:38 borsagundem.com

Rıdvan kendisini eleştiren taraftarlara cevap verdi: "Ben gerizekalı mıyım"

Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'in NTV yayınına bağlanarak "Rıdvan orada mı" sorusuna ve Galatasaray ile ilgili kullandığı iddia edilen ifadelere açıklık getirdi.
şampiyonlar ligi'nde Galatasaray'ın Braga'yı deplasmanda 2-1 yenerek bir üst tura yükselmesinin ardından daha önceki açıklamalarıyla sosyal medyada tepki gören Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılı taraftarlara cevap verdi.
"Fatih Terim ile Görüştüm"
Fatih Terim ile telefonda görüştüğünü ifade eden Dilmen, "NTV'ye bağlandığında beni sormasıyla ilgili bir soru yönelttim. O da bilmiyor bu konuların nereden çıktığını... Hocam, bana 'Nereden çıktı bu söylemler. Beni aradıklarında ben takım otobüsündeydim. Rıdvan da orada mı diye sordum sadece' dedi. Hocam, Güntekin'in sesini duyunca benim de orada olduğunu sanmış. Durum bundan ibaret" ifadelerini kullandı.
Dilmen: "Ben gerizekalı mıyım?"
"Ben gerizekalı mıyım. Ben söylemediğim bir cümle için kendimi savunmam. Söyledikleri tarihte, zaten Manchester United ile Galatasaray oynuyor, daha 1. haftadalardı. İki Cluj ve iki Braga maçı oynanmamış. Ben de gerizekalıyım ya 'Galatasaray gruptan çıkamaz' diyeceğim. Yarın programım var, 6 dakikalık bir konuşma var ve onu bir yayınlayayım da insanlar bir dinlesinler, çok dert etmişlerse... Benim rahatlayamaya ihtiyacım yok, saygısız bir insan değilim ve ben Fenerbahçeliyim. O gün Galatasaray'ı teknik olarak eleştirdik ancak Galatasaray sıfır puan falan çeker demedim."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cimbomlu08 Aralık 2012 21:18

    Sen devamlı GSyla uğraşmayı bırak fenerliysen kendi takımının yorumlarını yap.GS üzerinden kendi taraftarına şirin görünmek isteyebilirsin ancak biz sıfır puan çekseydik eminim eşinle dostunla konuşacağın bol mevzun olurdu.Yorumun senin olsun.