E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiRIM'den açıklama ---

RIM'den açıklama

RIM'den açıklama
30 Mart 2012 - 18:25 borsagundem.com

RIM'in tüketici pazarından çekildiği haberlerine yalanlama geldi.

Thorsten Heins tarafından yapılan açıklama şöyle:
“RIM’in tüketici pazarından çekileceğini söylediği iddiası tamamen asılsızdır. Çalışmalarımızı güçlü olduğumuz yönlerimize ve kurumsal müşteri tabanımıza yeniden odaklamayı planladığımızı açıklarken, güçlü yönlerimizi daha da geliştirerek hedeflediğimiz bireysel segmentin peşinden gideceğimizi çok açıkça ifade etmiştik. BBM’in yanı sıra platformumuzun güvenli ve yönetilebilir olma özelliklerinin bu güçlü yönlerimiz arasında olduğunu belirtmiştik.”
Thorsten Heins dün gerçekleşen mali açıklama telekonferansında şunları belirtti:
· Bir taraftan kurumsala tekrar odaklanacağımızı duyururken; diğer taraftan tüketicilere güçlü ve etkili bir teklif yaratmanın “kendi cihazını kendin getir”(bring your own device) segmentinde rekabet etmenin bir parçası olduğunu da açıkladık.
· BlackBerry 10 lansmanı öncesinde ve 2013 mali yılının geri kalanı boyunca, kullanıcı tabanımızı elimizde tutmak için BlackBerry 7 satışları gerçekleştirmemiz kritik bir önem taşıyor. Bunu gerçekleştirebilmek amacıyla, hem önceki model BlackBerry telefon kullanıcılarının BlackBerry 7’ye geçmeleri hem de potansiyel kullanıcıların ilk akıllı telefon deneyimlerini BlackBerry 7 ile yaşamaları için BlackBerry 7 akıllı telefonların satışlarını agresif bir şekilde teşvik etmeyi planlıyoruz.
· Telefon kullanıcılarını akıllı telefonlara taşıyarak, müşteri tabanımızı büyütme çalışmalarımızı desteklemek amacıyla ve giriş seviyesi akıllı telefon segmentindeki pozisyonumuzu yeniden canlandırmak için önümüzdeki birkaç ay içerisinde pazara sunulması beklenen pekçok yeni BlackBerry 7 cihazı bulunuyor.
Medya tüketim uygulamaları gibi BlackBerry değer önermesi içerisinde merkezi bir yerde olmayan özellik ve içerikler için ortaklıklar arayacağız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hure wanabe31 Mart 2012 13:52

    geçen sene ev sahipliği yaptığın kendi üretim ülkende 2m satarken iphone 2.85m sattı. neredeyse %50 daha fazla. boşa konuşuyosun Thorsten.