E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDövizRiskler satın alınıyor---

Riskler satın alınıyor

Riskler satın alınıyor
07 Mart 2012 - 12:01 borsagundem.com

ING Trading Grup Müdürü Murat Yardımcı, bugünün riskin satın alındığı bir gün olduğunu söyledi

Yurtiçi döviz piyasasında yurtdışı piyasalardaki gelişmeler, Yunanistan'a ilişkin risk algılamaları ve avro/dolar paritesindeki gelişmeler izleniyor. Bankacılar, yurtdışı piyasalardaki gelişmelerle birlikte bono piyasasındaki olumlu havanın da yurtiçi döviz piyasasında etkili olduğuna dikkat çekiyorlar.
ING Trading Grup Müdürü Murat Yardımcı Foreks'e yaptığı açıklamada, bugün biraz riskin satın alındığı bir gün olduğunu vurguladı. Murat Yardımcı, dün sepet ve dolarda görülen yukarı seviyelerden aşağı gelindiğine değinerek, "Bugün ABD'de TSİ 15:15'te açıklanacak ADP/MA özel sektör istihdam datasının açıklanması bekleniyor" diye konuştu.
Yardımcı, avro/dolar paritesinde teknik seviye olarak 1.3050'lerden bahsedildiğini kaydederek, şu şekilde konuştu: "TL'nin beklendiği gibi 1.7950-1.8000 aralığında tavan oluşturacağını düşünüyorum. Tamamen yurtdışına bağlı hareket ediyoruuz. Ayrıca bono piyasasında olumlu bir hava olduğunu gözlüyoruz. Dünkü Hazine ihalelerinin başarılı geçmiş olması nedeniyle bono piyasası faizlerinde düşüş gözleniyor. Bu durum da Dolar/TL kurundaki aşağı yönlü hareketi destekleyecektir diye düşünüyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)