E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisRiva Projesi'nde önemli gelişme---

Riva Projesi'nde önemli gelişme

Riva Projesi'nde önemli gelişme
16 Şubat 2011 - 00:00 borsagundem.com

Galatasaray'ın 250 milyon dolar gelir beklediği Riva Projesi'nde teklifler alındı. Projenin onayı için önemli bir şart aranıyor

Sportif AŞ ile Futbol AŞ'yi birleştiren Galatasaray hisselerinde önemli gelişmeler yaşanıyor. 140 liradan 430 liraya kadar yükselen hisseler, Telekom Arena stadının açılışında yaşanan olumsuz gelişmelerin etkisiyle 320 lira sınırına kadar geriledi. Şimdi hissede en önemli beklenti Riva Projesi! 
Kulüp buradan 250 milyon dolar gelir hedefliyor. İki teklif alındı ve kasaya kilitelendi. BORSAGUNDEM.COM'a gelen bilgilere göre, Ankaralı bir grup ile Acarlar, Riva için teklif verdi. Daha önceden Ocak ayında açıklanacağı beklenen teklif sonuçları son olarak şubat ayına ertelenmişti. Yönetimde yaşanan sıkıntılar ve stad açılışında yaşanan olumsuzluklar nedeniyle kulüp teklifleri açıklamayı erteledi.
Mevcut yöneticilerin sorumluluk almamak istemesi nedeniyle teklif zarfaları için özel bir komisyon kurulacak ve bu komusyon zarfları açacak. Zarflar açıldıktan sonra da teklifler genel kurul onayına sunulacak. Nisan ayında yapalacak genel kurulda Riva Projesi'nin onayı için genel kurul üyelerinden onay istenecek. Galatasaray yönetimi bu yöntem ile hem sorumluluğu üzerinden atmış olacak hem de daha sonra gündeme gelecek iddiaların önünü kesmiş olacak. 
Bu arada, QVT fon başta olmak üzere pozisyonu olan yabancılar da elerindeki hisselerin önemli bir kısmını son üç ay içerisinde sattı.
BORSAGUNDEM.COM

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)