E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisRJ MALİYE KISKACINDAN KURTULABİLECEK Mİ?---

RJ MALİYE KISKACINDAN KURTULABİLECEK Mİ?

RJ MALİYE KISKACINDAN KURTULABİLECEK Mİ?
25 Ağustos 2008 - 12:15 borsagundem.com

Raymond James'in, Maliye Bakanlığı'nın kestiği 30 milyon YTL'lik vergi cezasını 12 Eylül tarihine kadar ödemesi gerekiyor

Türkiye'nin önemli aracı kurumlarından Raymond James (RJ) sıkıntılı günler yaşıyor. Ekonomist dergisini haberine göre, Maliye Bakanlığı7nın yaptığı incelemeler sonucunda kesilen 30 milyon YTL'lik verginin 12 Eylül tarihine kadar ödemesi gerekiyor. Bu yüzden kurumda çalışan çok sayıda kişinin başka aracı kurumlarla iş görüşmesine başladığı iddia ediliyor. Kurum, vergi ödemesinden kaynaklanan sermaye kaybını yerine koyabilirse faaliyetlerine devam edecek. Ancak ABD'li hakim ortağın sermaye artırımına sıcak bakmadığı söyleniyor. TMSF ile Karamehmet'in hisseleri konusunda itilaf yaşayan kurum kısa bir süre önce yabancı ortaklık görüşmeleri yapmıştı. Ancak şirketi ortak olmak isteyen yabancıların da vergi borcu nedeniyle şirkete ortak olmaktan vazgeçtiği öne sürülüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)