E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRonaldinho Ocak'ta Galatasaray'da---

Ronaldinho Ocak'ta Galatasaray'da

Ronaldinho Ocak'ta Galatasaray'da
13 Eylül 2012 - 11:44 borsagundem.com

Cimbom, devre arasında Türk futbol tarihinin en büyük transferine imza atacak

Ronaldinho Galatasaray , Ronaldinho , Galatasaray Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, camianın "çilek" beklentisini fazlasıyla karşılamaya hazırlandığı ortaya çıktı. Fransa ve İtalya'da dile getirilen, özellikle de Çizme medyasında büyük geniş yer bulan haberlere göre, Galatasaray, devre arasında Ronaldinho'yu renklerine bağlayacak. İtalya'nın www.topmercato.com ve www.calciomercato.it siteleri, Brezilya'da Atletico Mineiro forması giyen 32 yaşındaki yıldızın yeniden Avrupa'ya dönmek istediğini ve ilk adresinin de Galatasaray olduğunu ileri sürdü.
TEKRAR ViTRiNE ÇIKACAK
Haberlere göre Ronaldinho, 18 maçta 6 gol atıp, 4 asist yaptığı Atletico Mineiro'da mutlu olmasına rağmen kendisini Avrupa arenasında yeniden kanıtlamayı çok istiyor. Ayrıca zorlu bir Avrupa liginde başarılı olup 2014 Dünya Kupası'nda tekrar Brezilya formasıyla mücadele etmeyi hedefleyen Ronaldinho bu amacına Galatasaray aracılığıyla ulaşmayı planlıyor. İtalyan kaynaklar, golcü futbolcunun 2013'ün ocak ayında Galatasaray'la 1.5 yıllık sözleşme yaparak yeniden Avrupa'da spot ışıklarını üzerine çekeceğini yazdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cemalmizikaci14 Eylül 2012 01:22

    Rüyasinda oynar.yakinda maradona gibi hastanaden toplarlar onu.karnaval sonrasida ölür.

  • GALATASARAYLİ ARTVİNLİ14 Eylül 2012 00:16

    EYER RONALDİNHO GALATASAYA GELİRSE TÜRKİDE ÜÇ KUPAYİ VE SANPİYONLAR LİGİNE FİLAN OYMARİZ BUNU BASKANDAN BEKLİYORUZ OZAMAN GALATASAYİ TURKİYEDE KİNSE TUTAMAZ ANA BİRDE ARALARİNDA DENGEYİ SAĞLAYA BİLİRSELER SİNDİDEN SANPUYON OLURUZ SANPİYON KUTLU OLSUM