E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRonaldo ayrılıyor mu?---

Ronaldo ayrılıyor mu?

Ronaldo ayrılıyor mu?
07 Şubat 2012 - 09:49 borsagundem.com

Son haftalarda Real Madrid taraftarlarının tepki gösterdiği Ronaldo'nun Real'i bırakıp, Manchester City'ye gidebileceği iddia edildi.

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun kulübünde mutlu olmadığı ve İngiltere'ye dönme planları yaptığı öne sürüldü.
İngiliz Daily Mail gazetesinin, 27 yaşındaki yıldızın yakın çevresine dayandırarak verdiği haberde; Portekizli oyuncunun, Madrid macerasının artık kendisi için bir kabusa döndüğünü söylediği, özellikle son dönemde Eflatun-Beyazlı taraftarlarla da sorun yaşayan ve Bernabeu'daki El Clasico'nun ardından yuhalanan Ronaldo'nun, Premier Lig'e dönmeyi kafasına koyduğu belirtildi.
İngiltere'de daha önce Manchester United forması giyen Ronaldo'nun eski kulübünün bu transferin mali yükümlülüklerinin altından kalkmasının pek mümkün olmayacağı, Portekizli süperstarın Premier Lig'deki muhtemel durağının Kırmızı-Beyazlılar'ın ezeli rakibi Manchester City olabileceği kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)