E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaRoubini'den çok kritik Brexit uyarısı---

Roubini'den çok kritik Brexit uyarısı

Roubini'den çok kritik Brexit uyarısı
21 Haziran 2016 - 12:13 borsagundem.com

Piyasalarda Kriz Kahini olarak bilinen ekonomist Nouriel Roubini İngiltere'nin AB'den ayrılmasının İngiltere'yi resesyona sürükleyeceğini söyledi

New York Üniversitesi Ekonomi Profesörü Nouriel Roubini, 23 Haziran'daki referandumda İngiltere'nin oyunu Avrupa Birliği'nden ayrılma yönünde kullanmasının ülkeyi büyük bir resesyona sürükleyeceğini ve İngiltere'de çok büyük işten çıkarmalar yaşanabileceğine işaret etti.

Roubini yorumlarını Twitter hesabı üzerinden yaptı.

SOROS DA UYARDI

Bugün ABD'li milyarder George Soros da İngiltere'nin AB'den çıkmasının ülkede büyük sorunlar yaratacağına işaret etmişti.

İngiltere'de kritik referandum 23 Haziran'da.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bARİS21 Haziran 2016 21:51

    İngilizlerin bizim borsamız ile alakasının olmaması lazım ama onların olumsuz hareketleri türk piyasalarında olumlu olarak hızlanması gerekmektedir. bizim onlar ile alakalı sömürülmekten başka hiç bir bağlantımız yok. İngiltere ab çıkamaz onlarında buna gücü yetmez 23 haziranda piyasalar en az yüzde 3 primli olacak buda bursalı baris kahinden saygılar...