E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDövizRuble düştü---

Ruble düştü

Ruble düştü
19 Aralık 2011 - 15:05 borsagundem.com

Ruble petrol fiyatlarının 6 haftanın en düşük seviyesine inmesinin etkisiyle değer kaybetti

Ruble, Rusya'nın temel ihracat ürünü olan petrolün 4.üncü günde düşmeye devam etmesi ve 6 haftanın en düşük seviyesi yakınlarında işlem görmesi nedeniyle, 10 haftadaki en düşük seviyesine indi.
Rus para birimi Moskova saatiyle 10:44 de yüzde 0.1 den daha az değer kaybederek, 32.04 seviyesine geldi ve 7 Ekim'den bu yana en düşük seviyesine yönelerek son iki haftadaki yüzde 3.6'lık düşüşüne ek yaptı. Ruble euro karşısında fazla değişmeyerek 41.6885 seviyesinde kaldı. Böylelikle merkez bankasının hedef dolar euro sepeti 36.3841 seviyesinde kaldı.
Petrol vadeli konratı, 16 Aralık'ta yüzde 0.4 düşüşle 2 Kasım'dan bu yana en düşük seviyesinde kapandıktan sonra yüzde 0.9 düşerek varil başına 92.67 dolara indi. Petrol, bugünkü Kuzey Kore liderinin ölümünün açıklanmasından sonra değer kayıplarını arttırdı. Avrupa Birliği maliye bakanları bugün toplanarak ilave yardımı ve yeni bütçe kurallarını görüşecekler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)