E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRum liderden skandal müzakere şartı: Faaliyetlerini durdursun---

Rum liderden skandal müzakere şartı: Faaliyetlerini durdursun

Rum liderden skandal müzakere şartı: Faaliyetlerini durdursun
26 Kasım 2019 - 10:05 borsagundem.com

Kıbrıs Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kıbrıs sorunu müzakerelerinin yeniden başlaması için, Türkiye’nin Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerine son vermesi gerektiğini söyledi.

Anastasiadis, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ve KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile yaptığı görüşme sonrasında gazetecilere açıklamalar yaptı.

Görüşmeyi olumlu olarak değerlendiren Anastasiadis, bilindik zorluklara karşın, görüşmenin diyalogun yeniden başlaması çabasında olumlu bir adım teşkil ettiğini söyledi. Rum lider, Guterres'in çabalarının da önemli olduğunu ifade etti.

Anastasiadis sözlerine son verirken ise Türkiye'ye yönelik açıklamalar yaptı. Anastasiadis, "Özlü müzakerelerin yeniden başlaması için, referans şartlarının ötesinde, Türkiye’nin Rum Yönetimi aleyhindeki 'yasadışı eylemlerine', 'Maraş’ta kolonizasyon tehdidine' son vermesi gerektiğini" belirtti.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim26 Kasım 2019 12:57

    Bunların en çok isteyeceği şey iktidarda bir chp iktidarı!   Resmen sirtaki yaparlardı!  Kesinlikle 20 yıl daha kahrından geberecekler!  

  • Selahattin Ölmez26 Kasım 2019 11:26

    korku sardı.durursa dursun.bir küçük kara parcası için avrupa bizi feda edemez.

  • Kamil26 Kasım 2019 11:22

    Dede biraz rahatsız galiba. Fotoğraftaki halini iyi görmedim. Türklük fobisi sarmış her yanını. Yakında Maraş'ı da isterse şaşmam bu kafayla giderse. Birlikte yaşamak varken bu cebelleşme niye. Balık tutarız,mastika , rakı içeriz,zorba oynarız. Ölümlü dünya, bugün varsın yarın yok. Her yaşıyan için cari ;)  ;)  ;) 

  • Okie Dokie26 Kasım 2019 11:12

    Skandal sözler !!!