E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRus basınının iddiası: S-400'ler Pazar gecesi uçaklara yüklendi---

Rus basınının iddiası: S-400'ler Pazar gecesi uçaklara yüklendi

Rus basınının iddiası: S-400'ler Pazar gecesi uçaklara yüklendi
08 Temmuz 2019 - 16:48 borsagundem.com

Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı S-400 füzelerinin sevkıyatının pazar gecesi başladığı iddia edildi

Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı S-400 füzelerinin sevkiyatının pazar gecesi başladığı iddia edildi. Rusya'da Yandex Haber bülteninde Avia.Pro havacılık haberleri sitesine dayanılarak 01.59'da geçilen haberde, "Bazı kaynakların teyit ettiğine göre, birkaç saat önce S-400 füze sistemlerinin askeri uçaklara yüklenmesine başlandı. Uçaklar Türkiye'ye sistemleri teslim edecek" denildi.

Haber "Rus S-400'leri Türkiye'ye yollandı" başlığı ile duyuruldu.

Yandex'in servise koyduğu bu haberde, füze bataryalarının bir askeri kargo uçağına yüklenme anı fotoğrafına da yer verildi. Ancak haber Rusya'nın diğer haber ajanslarında yer almadı.

Habere göre başlangıçta Türkiye'ye S-400'lerin deniz yolu ile gönderilmesi planlandı. Ancak daha sonra Rusya ordusuna bağlı askeri kargo uçaklarının kullanılmasına karar verildi. (Turkrus)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • özgür09 Temmuz 2019 08:46

    allah reisi başımızdan eksik etmesin.....yanlışları var ama doğruları daha fazla....şimdilik alternatifi yok....

  • CEMAL BABASIİMAM08 Temmuz 2019 23:10

    sıra geldi suv 57 uçaklarına.abd bizim asla ve asla dostumuz değildir.ülkemizdeki yıllarca tüm pislikleri ve şehitlerimizi bunlar yapmışlardır.iyi ve kaliteli bir muhalefet olsa abd daha da dikkatli olacak fakat muhalefete malesef satın almış durumda.ABD bizim dostumuz diyor bugün düşmanımız denilen rusya son teknolojik ürününü bize veriyor.abd sonra dostluktan bahis ediyor.şimdi geldi uçak, tank, uzun menzilli füze sistemleri ve gerekir ise atom bombası dahi temin etmeliyiz.abd tüm dünya yı nato aldatmacası ile kandırmış ne nato ülkelerinin silah üretmesine izin veriyor nede satın almasına yalnızca kendesi satacakmış böyle saçmalık olurmu.işte bu olay bağımsızlığa atılmış bir darbe olup bizi diğer ülkeler takip edecektir.eğe chp iktidara gelir ise bu ülke bitmiş demektir.ve yazık olacaktır.

  • Metin09 Temmuz 2019 00:45

    Tayyip Erdogan gitsinde; isgal edilebiliriz yağmur yağmasın susuzluk çekelim askerlerimiz hergün şehit edilsin toplum düzeni bozulsun ekonomi tabana vursun ama tayyip gitsin.hatta belediye otobüsü 5 dakika gecikse sorumlusu tayyip hatta hastahanede randevu saatiniz 5 dakika gecikse sorumlusu tayyip. son bir örnek daha vereyim allah sizi inandırsınki benim yegeni 2 yıldır ders çalışırken hiç görmedim ama tabiki sorumlusu tayyip.....biraz insaf yahuu.

  • Vatandaş08 Temmuz 2019 23:34

    Bu kadar uzun yazma istersen başını kıçını unutuyorsun başta dediğin son dediğinle uyuşmuyor. CHP kadar başına taş düşsün.

  • Metin 08 Temmuz 2019 18:20

    Bir sözüm vardı"s400 almak inanılır bir durum degil.ne zaman bu sistemi abd ye ragmen alırsak bilinki vatanımız artık kendi ayakları üzerinde duruyor demektir.g3 piyade tüfegi için amerikanın kapısında yatanların zihniyetin uzantıları bu hissiyatıda tabiki taşıyamaz.VAROL UZUN ADAM..

  • Vatandaş08 Temmuz 2019 23:38

    Heckler & Koch G3, 7,62 mm'lik otomatik piyade tüfeği. 1950'lerde Alman silah üreticisi Heckler & Koch ile İspanyol devletine ait dizayn ve geliştirme ajansı CETME iş birliğiyle geliştirilmiştir. 1959 yılında Bundeswehr'in standart piyade tüfeği olarak hizmete girmiştir Vikipedi. Araştırmadan buradan sallama istersen. Elinin altında google var.

  • Metin08 Temmuz 2019 22:31

    Uzun adam kelimesi sıkıntıysa affola.ama biz uzun adamı cok sevdik.dalga geçenlerde kendi pisliklerinde yaşıyor zaten.

  • Yanlış bir lakap08 Temmuz 2019 20:40

    Bazılarının dalga geçmek için kullandığı bu ifadeyi ağzınıza dolayıp sözde övüyorsun ha...daha düzgün ifadeler kullanın lütfen

  • Emekli08 Temmuz 2019 20:10

    İlk önce Rus silahlarını kullanan ülkelerin durumlarını  incelemeni öneriyorum.

  • Ali veli08 Temmuz 2019 19:16

    G 3 alman

  • Es08 Temmuz 2019 17:36

    Essah mı acaba o boruların içindeki