E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya açıkladı: Sıra Ankara'da---

Rusya açıkladı: Sıra Ankara'da

Rusya açıkladı: Sıra Ankara'da
17 Aralık 2019 - 16:57 borsagundem.com

Rusya Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Kosaçev, Türkiye ve İran’ın uluslararası ilişkiler komiteleri ile birlikte gerçekleştireceği ikinci toplantının 2020 başında Ankara’da yapılacağını söyledi.

Rusya parlamentosunun üst kanadı Federasyon Konseyi’nin Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Konstantin Kosaçev, “Türkiye ve İran’la uluslararası ilişkiler komiteleri arasında düzenli olarak üçlü toplantı yapılması yönünde anlaşmamız var. İlki, parlamentonun bahar oturumunun sonunda Moskova’da yapılmıştı. İkinci toplantının gelecek yılın başında olması planlanıyor. Bu toplantı Ankara’da yapılacak, bizim açımızdan tarih belirledik, partnerlerimizin onayını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Rossiya Segodnya ajansındaki basın toplantısında konuşan Kosaçev, üçüncü komite toplantısının da gelecek yılın ikinci yarısında İran’ın başkenti Tahran’da yapılacağını, daha sonra sıranın yeniden Rusya’ya geleceğini söyledi.

Kosaçev, “Üç parlamentonun uluslararası ilişkiler komiteleri arasında düzenli olarak ortak toplantı gerçekleştirilmesi mekanizmasına geçiyoruz” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali18 Aralık 2019 07:58

    Pkk yaltakcısı AB Suud ve Abd nin değil.. Çapulcu Kürt devletini istemeyen İran ve Rusya nın yanıdır Türkiye mizin safı. Ciğerinizi sökeceğiz..

  • Reis doğan18 Aralık 2019 01:57

    Reis şu Avrupa denen yobazlara bir gece şu kapıları açıp bir salı versen varya çok merak ediyorum onların O hâlini bir dene İncirlik kapanır dedin hepsi hop oturup hop kalkmaya başladı ne kadar önemli İncirlik üssü

  • solmaz kaleli17 Aralık 2019 22:38

    RTE bu göçmenler konusunda büyük yanlış yaptı bence.bu işi vize anlaşması konusunda koz olarak kullanmaması gerekir idi.40 milyar Dolar boşa gitti.

  • Eren17 Aralık 2019 21:49

    Yıllardır Avrupa Mülteci Anlaşma ile Türkiye’nin Harcadığı 40.milyar dolar ,ve Türkiye , Avrupa’nın Mülteci Kampı ve Çöplüğüne dönmüş olması ... Ve Yıllardır Erdoğan ve Hükümetin Vatandaşlara Verdiği- VİZE Serbesti SÖZÜ ile kalan 5-6 kriter için hiçbir adım atmaması ve Sürekli Bahane ve Mağduriyet Edebiyatı yapması ahlaksızlıktır