E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya ile savaşa hazır olmalıyız---

Rusya ile savaşa hazır olmalıyız

Rusya ile savaşa hazır olmalıyız
23 Aralık 2017 - 12:21 borsagundem.com

ABD'li general Neller: Rusya'yla 'önümüzdeki savaşa' hazırlıklı olmalıyız

Norveç'te konuşlandırılmış ABD deniz piyadelerinin komutanı General Robert Neller, bölgede ‘büyük kavganın’ başlayabileceği konusunda askerlerini uyardı.

Military.com’un haberine göre Neller, bölgedeki Amerikan varlığının genişleyebileceği tahmininde bulunarak askerlerine yerlerinin değişebileceğini bildirdi. Askerlerine seslenen general, “Umarım yanılırım ama savaş yaklaşıyor. Buradaki varlığımız sayesinde sizler enformasyon ve politik mücadeleye katılıyorsunuz” dedi.

Yakın zamanda dikkatlerin Pasifik ve Rusya’ya odaklanacağını dile getiren Neller, "Sadece neden burada olduğunuzu unutmayın. Onlar gözlemliyor. Tıpkı sizin nasıl onları gözlemlediğiniz gibi, onlar da sizi gözlemliyor. Burada 300 deniz piyademiz var. Bu sayıyı bir gecede 3 bine çıkarabiliriz” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Güç dengesi23 Aralık 2017 20:33

    Güçler dengesi diye birşey var. Çin rusyaya, kuzey koreye bayıldığı için değil, anlaşmaları olduğu için, rusya giderse tek başına kalacağı için pahtı bozmaz abd ile savaşır. Eğer savaşmazsa yenilgiyi kabul etmiş sayılır. Çin tam tersi olarak abd yi yenip dünya süper gücü olmak ister. Abd nin yanındaki sulara gelmesinden rahatsız. Rusya araplara benzemez, iyi savunma sanayi var, bilişim, teknoloji alanlarında,nükleerde çok ileridir. Suudi ile ne alaka turşu suyu olmuş.... Rusya suriyeye girdi abd yi yendi. Esad yenilmedi sonuçta. Rusya olmasa İrana dalacaklar ama yemiyor. Rusyayı küçümseme. Abd nukleerde daha çok şey kaybeder. Rusya zaten komunizmden çıkma, rezilliğe, savaşa alışık. Abd muhallebi çocuklarından oluşuyor. İşi gücü hile, entrika, fitne fesad

  • bu abd ve israil yok olsa savaşlar bitecek23 Aralık 2017 20:25

    birşey mi battı. abd nerede rusya nerede. rusya ne yaptı da savaşa hazır olacaksınız?

  • Kaçan Grup23 Aralık 2017 17:51

    Rusya külüstür bir devlet. Aynı Suudi Arabistan gibi petrol, doğal gaz geliri olmadan bir sene dayanamaz. Çin gitgide güçleniyor ama onlarda şu anda hayatta Rusya ile beraber olup Amerika’yı karşısına almaz.

  • kralll23 Aralık 2017 17:46

    haritadan silmek mi biz adamları haritadan silinmesini beklerken Müslüman ülkeler tek tek yıkılıyo kalanlar birbiri ile savaştırıp kalanı da kendileri haledecek çok yakında.

  • POLAT ALEMDAR23 Aralık 2017 17:26

    çin gelecekte abd yi bitirecek tek devlet bence.ve de tarihde bu olacak hemde yakın tarihlerde.

  • POLAT ALEMDAR23 Aralık 2017 17:25

    daha kuzey kore bir şey yapamıyorsunki kaldı rusya birşey yapacaksın sizleri haritanadan silcek tek devlet rusma bence.

  • Nato taraftarı olmamalıyız, kaybederiz23 Aralık 2017 17:17

    Savaşlarda rahata alışık olmayan, dayanıklı milletler uzun süre dayanır. Çin rus milletleri cefaya alışkındır. Abd ise rahata alışkındır. Abd savaşa uzun süre girerse amerikan rüyası biter halk isyan eder, terör patlar. Rusya çin her halükarda kazanır. Almanya fransa ab ülkeleri küçükler hariç taraf olmaz.

  • D demirkan 23 Aralık 2017 16:06

    ABD ASKERİ RUS ASKERİ İLE SAVAŞAZ. BİR VE İKİNCİ DÜNYA SAVAŞINDAN RUS GALİP ÇIKTI. ABD NÜKLEER SİLÂH LARINI GÜVENİYOR. RUS TÜRKİ CUHURİYETLER ÇİN K.KORE İRAN IRAK BU ÜLKELERİN NUFUSU 3 MİLYARA YAKIN. ABD UZAK OLDUĞU İÇİN SAVAŞ BİZİM BÖLGEDE OLUR.BİZDE İSTER İSTEMEZ ETKİLENİRİZ SAVAŞA GEREK YOK.BİRŞEKİLDE YATIŞIR SAVAŞA KİMSE GÖZE ALMAZ. BU SAVAŞ ESKİ SAVAŞLARA BENZEMEZ.

  • doğru23 Aralık 2017 13:53

    bu ülkede herkes herşeyi çok biliyor...

  • KILIÇ23 Aralık 2017 13:08

    SENİ HAMMM EDERLER .

  • Rusya çin23 Aralık 2017 12:51

    Rusya ve çin öper sizi. Avrupa çekimser kalır. İngiltere, israil, kanada, avustralya, abd savaşa beraber girer. Çin çok güçlü devlet, rusya ile beraber abd yi tarumar ederler. Kuzey kore, iran da bonus olur. Türkiye böyle bir durumda ab yi karşısına almadan, rusya, çinin yanında yer almalı. Yeni dünya düzeninde kazanan tarafta olmalı, dünyada söz sahibi ilk 5 ülkeye girmeli.