E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan ABD'ye büyük tehdit---

Rusya'dan ABD'ye büyük tehdit

Rusya'dan ABD'ye büyük tehdit
06 Ekim 2016 - 23:32 borsagundem.com

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov: "Amerikalı stratejistlere hatırlatmak isterim ki S-300 ve S-400'lerin etki alanı, tanımlanamayan nesneler için sürpriz oluşturabilir."

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Suriye'de rejim güçlerinin kontrolündeki bölgelere yapılacak hava veya füze saldırılarının Rus askerleri için tehdit oluşturacağını belirterek, "Amerikalı stratejistlere hatırlatmak isterim ki S-300 ve S-400'lerin etki alanı, tanımlanamayan nesneler için sürpriz oluşturabilir." dedi.

Konaşenkov, Moskova'da yaptığı açıklamada, bazı basın kuruluşlarında yer alan "ABD'nin Suriye'de rejim güçlerine karşı askeri operasyon yapabileceği" yönündeki haberleri değerlendirdi.

Suriye'de kurulu koordinasyon merkezindeki Rus subayların çoğunun sahada görev yaptığını ifade eden İgor Konaşenkov, "Bu nedenle Suriye hükümeti kontrolündeki bölgelere yapılacak hava veya füze saldırısı, Rus askerleri için açık bir tehdit oluşturur. ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Deyr ez-Zur şehrinde Ordu birliklerini bombalamasının ardından, Rus askerlerine karşı olası hataları önlemek için tüm tedbirleri aldık." diye konuştu.

Konaşenkov, Amerikalı mevkidaşlarına bu tür planları hayata geçirmeden önce olası sonuçlarını iyi hesap etmelerini tavsiye ederek, "Amerikalı stratejistlere hatırlatmak isterim ki S-300 ve S-400 hava savunma sistemlerinin etki alanı, tanımlanamayan nesneler için sürpriz oluşturabilir. Sistemin, roketin menşeini belirlemek için vakti olmayacaktır." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kralll07 Ekim 2016 12:08

    adama bak başka ülkede komutanları varmış sahada o ülkeye yaklaşmayın tehtit oluşturuyosuz demiş. biriside komutanların ne işi var orda diye sorsaymış.

  • tv07 Ekim 2016 11:24

    bir devlet düşününki her türlü yalan alavere dalavere var bu abd de söylenecek çook kürürvarda neyse

  • FATİH İSLAMBUL07 Ekim 2016 09:00

    Amerika ve avrupa galleş ve iki yüzlü ülkemizi suriye ırak p.k.k p.y.d. destek vererek bunu belleti. ülkemizi arkadan vurdu kozlarını başka yerde paylaşsınlar. emerika ve rusya.

  • stratejist07 Ekim 2016 06:58

    İki ülke kendine ait olmayan yerler için kavga ederken zararı sadece Türkiye çekiyor diğer ülkeler amerikan gudumunde olduğundan maytap bile patlamiyor.

  • Bika06 Ekim 2016 23:43

    Dünyayı ABD'ye bırakmamalı.