E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan tansiyonu yükselten hamle---

Rusya'dan tansiyonu yükselten hamle

Rusya'dan tansiyonu yükselten hamle
13 Aralık 2015 - 19:08 borsagundem.com

Rusya, Türkiye ile olan gerginliği her defasında yeni hamlelerle artırıyor

Türkiye- Rusya arasındaki ilişkilere bu kez de Ege'deki balıkçı teknesi gölge düşürdü. Balıkçı teknesine Rus savaş gemisi tarafından uyarı amaclı ateş açılırken, Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yine tansiyonu artıran bir açıklama geldi.

Ege Denizi’nde yaşanan gerilimin ardından Rusya Savunma Bakanlığı’na çağrılan Türk Askeri ataşesine ‘Ankara’nın düşüncesiz eylemlerinin olası yıkıcı sonuçları hakkında sert bir uyarı iletildiği’ açıklandı.

AÇIKLAMA RUS GAZETESİNDEN

Sputnik adlı sitedeki habere göre Rusya Savunma Bakanlığı Basın Dairesi’nden yapılan açıklamada “Türk askeri ataşesine, Ankara’nın Suriye’de uluslararası terörle mücadele görevi gerçekleştiren Rus askeri birliklerine yönelik düşüncesiz eylemlerinin yol açabileceği yıkıcı sonuçlar hakkında sert bir uyarı iletildi” ifadeleri kullanıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • deniz13 Aralık 2015 22:02

    haber yalanlandı yormayın kendinizi

  • Vatansever13 Aralık 2015 20:18

    simdi rusyada buyuk bir kuyrik acisi oyle bir aci ki hayat boyuncada unutamiyacaklar ,onu icindirki kuyruk acisina karsilik vermek icin bahane ariyor.....

  • nur çel13 Aralık 2015 20:11

    Bu yunanlılarla olduğu gibi it dalaşını benzemez Türkiyeyi yöneten ler içe dönük fiyaka yapmasınlar

  • yuh13 Aralık 2015 20:05

    Bizde yıkarız moskof

  • .13 Aralık 2015 19:54

    NE BİTMEZ TANSİYONMUŞ BE, ARTIK BU YAZILARDAN BÖÖÖÖÖÖ GELDİ.

  • celim13 Aralık 2015 19:47

    işler kötüye gidiyor,bu gerilimde borsanın düşmesi normal,adamlar her şeyi bahane edecekler bundan sonra.

  • Çakra 13 Aralık 2015 19:46

    1807 yılında aynı bölgede rus donanması Türklere karşı zafer kazanmıştı. Aklınca nostalji yapıp ders veriyor. Balıkçıya iftira atıyorlar. Rusya ile başından beri ters düşülmemeliydi. Trump gelirse Amerikaya ne kadar güvenebilirsiniz? Olan olmuş. Türkiye krizi tırmandırmamalı, gündeminden Rusyayı düşürmelidir akabinde Rusya ile ilişkiler zaman içinde aşama aşama sıfırlanmalıdır. ortadoğudaki yangından Rusya'da sorumludur. Cahil Rusya duyguları ile hareket ettiği için çok tehlikeli olabilir.