E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya`dan Türkiye'ye 3 evet 1 hayır!---

Rusya`dan Türkiye'ye 3 evet 1 hayır!

Rusya`dan Türkiye'ye 3 evet 1 hayır!
06 Temmuz 2016 - 18:52 borsagundem.com

Erdoğan ile Putin’in karşılıklı mesajlaşmasıyla başlayan yumuşamada tıkanıklık… Turizm, enerji ve ulaşımda yasakları kaldıran Rusya tarım ürünlerinde diretiyor…

Rusya Başbakanı Medvedev`in ardından gıda ambargosu için bir flaş açıklama daha geldi. Rusya Tarım Bakanı Yardımcısı Gromıko "Turizmde evet, ulaşımda evet, enerjide evet. Fakat tarım ürünleri konusunda daha dikkatli olunmalı" dedi.

Rusya Tarım Bakanı Aleksandr Tkaçev Türkiye’ye uygulanan gıda ambargosunu kaldırmayı henüz değerlendirmediklerini söyledi. Tkaçev “(Türk) gıda ürünlerine pazarımızı açmakta aceleci davranmayacağız. Bunun anlaşılır sebepleri var. Hepsinden önce kendi tarım üreticilerimizi desteklememiz gerekiyor” dedi.

Bu arada Rusya Tarım Bakan Yardımcısı Yevgeniy Gromıko’dan da benzer bir açıklama geldi. Gromıko, Türkiye’den tarım ürünü ithalatının eski seviyelere dönmesine karşı olduğunu söyleyip ekledi: “Turizmde evet, ulaşımda evet, enerjide evet. Fakat tarım ürünleri konusunda daha dikkatli olunmalı. Zira yerli tarım sektörünün geliştilmesi yönünde bir karar almıştık.” Başbakan Medvedev de Türkiye'ye yaptırımlar kaldırılırken yerli üreticilerin zarar görmemesinin gereğine işaret etmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • armagedon07 Temmuz 2016 14:04

    rusları dize getirmiş yalama,yıkama yapmaktan dış işlerinde yağı kalmamış

  • bozkurt07 Temmuz 2016 03:12

    Büyük dünya lideri bu kalan son '1' konudada Rusları dize getirir

  • ŞAHİN06 Temmuz 2016 20:22

    BU ÜLKEDE BİRİLERİ BİRİLERİNE YANLIŞ YAPIYORSUN DEDİKÇE BİRİLERİ İNADINA YANLIŞLARINA DEVAM ETTİ.AMA YILLAR SONRA ANLAŞILDIKİ YANLIŞ YAPIYORSUN DİYENLER HAKLI CIKMIŞ ANÇAK YANLIŞ YAPAN LAR İSE ZENGİN OLMUŞ SONUNDA İSE KANDIRILDIK DEYİP SUÇLARINI ÖRTBAZ ETME GİRİŞİMİNDEN FAYDALANMAYA KALTMIŞTIR.AMA NAFİLE.SÖMÜRDÜNÜZ KURUŞUNA KADAR SÖMÜRÜLEN OLACAKSINIZ.FAKİRDİNİZ ZENGİN OLDUNUZ TEKRARDAN FAKİRLEŞECEKSİNİZ.KURUŞUNA KADAR

  • PARANIN SEVDASI İNSANLIĞIN DÜŞANI06 Temmuz 2016 19:22

    ŞİMDİ SAĞLIK BAKANLIĞINDAN SÖZ ETTİKYE PARTIZANLARIN ÇAHİLLİĞİ TAVAN SEVİYEDE OLUR.YALAKALAR.

  • KARTALAĞABEYLİ06 Temmuz 2016 19:13

    DEMEK İSTEDİĞİM BURDANDA RUSYANIN KENDİ VATANDAŞI BAZ ALINDIĞINDA TARIM ÜRÜNLERİNDEK, TERÖRÖİZM E NASILDA ÖZEN GÖSTERİYOR VE SAĞLIĞINI DÜŞÜNÜYORLAR.BİZİMKİLER İSE GDO LU VE SAĞLIKSIZ ÜRÜNLERİN İTHALATI DAHİ HER TÜRLÜ ÜRÜNLERE HAY HAY DİYOR AKABİNDE PARA KAZANIYOR.

  • KARTALAĞABEYLİ06 Temmuz 2016 19:11

    SENİN SACMA SAPAN KRALLIĞIN BİZE SÖKMEZ DEMİŞ..

  • KARTALAĞABEYLİ06 Temmuz 2016 19:10

    Fakat tarım ürünleri konusunda daha dikkatli olunmalı" dedi. ulan sanki sağlık bakanına söylemiş....LEN DEMİŞ KENDİ VATANDAŞINI HER TÜRLÜ SAĞLIKSIZ ÜRÜNLER İLE BESLİYPN SÖMÜRÜYON PARA İÇİN AMA RUS VATANDAŞINI SÖMÜREMEZSİN DEMİŞ.

  • armagedon06 Temmuz 2016 19:04

    tkaçovun kendi cebine dokunuyor adamın akrabalarının tarım holdingleri var bu yasaklar asıl akrabalarına yaradı