E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'ya yaptırımlar kalkabilir---

Rusya'ya yaptırımlar kalkabilir

Rusya'ya yaptırımlar kalkabilir
05 Eylül 2014 - 19:49 borsagundem.com

NATO Zirvesi'nde konuşan ABD Başkanı Obama, ateşkesin kalıcı olması halinde Rusya'ya uygulanan yaptırımların kalkabileceğini belirtti

Galler'deki NATO Zirvesi'nde basın toplantısı düzenleyen ABD Başkanı Barack Obama, Ukrayna'daki ateşkesin sürmesi halinde Rusya'ya uygulanan yaptırımların kaldırılabileceğini belirtti. ABD Başkanı, ateşkes konusunda 'şüpheci ama ümitli' olduğunu dile getirdi.

Reuters'ın haberine göre, Ukrayna'daki ateşkes planının zaman alacağının da altını çizen Barack Obama, ABD ve Avrupa Birliği'nin Rusya'ya karşı yeni yaptırımları sonlandırmak üzere olduğunu dile getirdi. Rusya'nın Ukrayna krizindeki rolüne de değinen Obama " NATO Rusya'ya hareketlerinin sonuçları olacağı yönünde sağlam bir mesaj vermiştir" şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) ile ilgili sorularını cevaplayan ABD Başkanı, nihai amaçlarının IŞİD'i yok etmek olduğunu vurguladı. Obama IŞİD'e karşı mücadeleye Arap ülkelerinin katılmasının da önemli olduğunu söyledi.

Galler'deki Newport'ta düzenlenen NATO Zirvesi bugün sona eriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)