E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüRYSAS: Yabancı satışı ve bilanço---

RYSAS: Yabancı satışı ve bilanço

RYSAS: Yabancı satışı ve bilanço
16 Ağustos 2011 - 12:02 borsagundem.com

Reysaş hisselerinde yılbaşından bu yana devam eden düşüş bugün hızlandı

Bugün en fazla değer kaybedenler arasında giren Reysaş hisseleri yüzde 5 oranında gerileyerek 1.02 lira oldu. Hissede Deutsche Bank'ın satışı ve Maliye'ye bildirilen bilançoda 6 milyon lira zarar açıklanmış olmasının etkili olduğu belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • A.Adalı17 Ağustos 2011 09:13

    Reysaş küçük yatırımcıların hisselerini alabileceği,küçük bir şirkettir.Büyük düşünen küçük yatırımcı,büyük şirket hisselerine yönelmelidir.

  • 17 Ağustos 2011 00:50

    sevgili e.önal reysaşın kapa gonderdiği bilanço gerek dun yani 15.8..211 gerekse bugun haber yapıldı. bilginize REYSAS TASIMACILIK'IN VERGI DAIRESINE SUNULAN 6 AYLIK NET ZARARI 6.053.896 TL ***ACIKLANAN KAR/ZARAR RAKAMI GECICI VERGI BEYANNAMESI'DEKI TABLODA YER ALMAKTADIR. TABLO SPK MEVZUATINA UYGUN HAZIRLANMAMISTIR. SPK MEVZUATINA UYGUN RAKAMLAR AYRICA ACIKLANMAKTADIR*** -MATRIKS-

  • 17 Ağustos 2011 00:50

    sevgili e.önal reysaşın kapa gonderdiği bilanço gerek dun yani 15.8..211 gerekse bugun haber yapıldı. bilginize

  • e.önal16 Ağustos 2011 13:11

    Maliye''ye bildirilen bilançoda 6 milyon lira zarar açıklanmış bilgisini nerden öğrendiniz? bizim gibi küçük yatırımcılar böyle şeylerden dolayı zarar ediyor zaten. Kap da çıkmadan kulislerde duyuluyor ne olacağı. iyi bir şey olacaksa hisse toplanıyor ve haber çıkınca elden çıkarılıyor. kötü bir şey olacaksa önce elden çıkarılıyor sonra kerizlere gülünüyor. zaten reysaş ın mali işler direktörünün işten ayrılmasından anlaşılmalıydı.