E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSabri gidecek mi kalacak mı?---

Sabri gidecek mi kalacak mı?

Sabri gidecek mi kalacak mı?
03 Nisan 2012 - 07:49 borsagundem.com

1 Haziran'da serbest olacak 5 isimden kimler gidecek, kimler kalacak

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim ile 2 yıllık nikah tazelenmesi konusunda anlaşma sağladıklarını açıkladı. Bu sözlerin ardından gözler kontratı bitecek futbolculara çevrildi.
Nitekim sarı-kırmızılı takımda Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Necati Ateş, Aykut Erçetin ve Ayhan Akman'ın sözleşmeleri 31 Mayıs tarihinde sona erecek.
Fatih Terim'in raporu doğrultusunda, devre arasında transfer edilmesine rağmen 9 karşılaşmada 6 gollük katkı sağlayan Necati ile yeni sözleşme imzalanacak. Takımın sembol isimlerinden olan kaptan Sabri'nin de son maçta sergilediği performansla, 2 yıl daha Florya'da kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Diğer 4 oyuncu için ise aynı durum geçerli değil. Nitekim 11 yıldır sarı-kırmızılı ekipte yer alan Ayhan, sezon sonu kramponlarını asacağını açıklamıştı. Galatasaray'a geldiği Ocak 2003'ten bu yana "yedek kaleci" olmaktan kurtulamayan Aykut, büyük ihtimalle sezon sonu veda edecek.
Genç yetenek Semih Kaya'nın, üst düzey performansı ve Ujfalusi ile uyumlu bir ikili oluşturması nedeniyle önce 11'deki yerini kaybeden, ardından ilk 18 dışında kalan Servet'in önceliği de gelen teklifleri değerlendirmek. Öyle ki Terim, birçok maçta yedek kulübesindeki tercihini Gökhan Zan'dan yana kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)