E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSabri gol orucundan çıktı---

Sabri gol orucundan çıktı

Sabri gol orucundan çıktı
31 Mart 2012 - 20:31 borsagundem.com

Galatasaray, TT Arena'da Orduspor'u 2-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında normal sezonu lider tamamlamayı garantileyen Galatasaray, TT Arena'da Orduspor'u 2-0 mağlup etti. Sarı kırmızılı ekip ligin ilk yarısındaki maçı da 2-0 kazanmıştı.
Ligde son 9 maçtır yenilgi yüzü görmeyen sarı kırmızılılar, 7. dakikada Necati Ateş ve 67. dakikada Sabri Sarıoğlu'nun golleriyle serisini 10 maça çıkardı. Karşılaşmaya Necati Ateş'in 35 metreden attığı mükemmel golle başlayan Galatasaray, oyuna ikinci yarıda dahil olan Sabri'nin golüyle rahat bir nefes aldı.
SABRİ OĞLUNU ÖPEREK KUTLADI
Galatasaray'ın rahat kazandığı karşıalmaya Sabri'nin gol sevinci damga vurdu. Golün ardından tribüdeki eşi ve çocuğa koşarak sevincini onlarla paylaşan Sabri, mutluluğunu küçük oğlunu öperek kutladı.
Albayrak tribündeki yerini aldı
Geçtiğimiz perşembe akşamı Fenerbahçe ile oynanan Kadınlar Avrupa Ligi 8'li Final maçı sonrası çıkan olaylarda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Galatasaray Yöneticisi Abdürrahim Albayrak Orduspor maçında da tribündeki yerini aldı.
Arena'daki 50. gol Necati'den
Necati Ateş'in maçın 8. dakikasında kaydettiği gol Türk Telekom Arena'da atılan 50. gol olarak tarihe geçti. Arena'daki ilk lig golü Sivasspor karşısında Servet Çetin'den gelmişti.
Elmander yedekler arasında
Galatasaray'da antrenmanda sakatlanan Johan Elmander, tedavisinin tamamlanmasının ardından kadroya alındı.
Ligde Fenerbahçe ile yapılan maçın ardından bir çalışma esnasında sakatlık geçiren ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Sivasspor ile ligdeki Trabzonspor maçlarında oynayamayan Elmander, Orduspor karşılaşmasının yedekleri arasında kendisine yer buldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)