E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSabri ilk 11'e giriyor---

Sabri ilk 11'e giriyor

Sabri ilk 11'e giriyor
03 Ocak 2013 - 11:52 borsagundem.com

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Sabri Sarıoğlu artık maçı tribünden izlemeyecek

AFRİKA Uluslar Kupası nedeniyle Galatasaray’ı zorlu günler bekliyor... Sarı kırmızılılarda, herkes transfer hakkında yorumlar yapsa da; teknik direktör Fatih Terim, bu turnuvaya gidecek olan Emmanuel Eboue ve Nordin Amrabat’ın yerini nasıl dolduracağını düşünüyor.
Sarı kırmızılı futbolcular, 19 Ocak’ta başlayacak olan şampiyona yüzünden Kasımpaşa, Beşiktaş, Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor maçlarını kaçıracak. Teknik direktör Fatih Terim, Antalya kampında iki futbolcunun yerini doldurmaya çalışacak.
PERFORMANSI BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR
İKİ oyuncunun gitmesi, kadroya giremeyen oyunculara da forma şansı yaratacak. Devre arası kampındaki Sabri’nin göstereceği performansı, takımdaki taşları da yerinden oynatacak. Fatih Terim, Emmanuel Eboue’nin yerine ilk olarak Sabri’yi deneyecek. Eğer deneyimli futbolcu İmparator’un gözüne girerse, takımdaki taşlar yerinden oynamayacak.
Eğer, Sabri başarılı olamazsa, sağ beke Hamit Altıntop çekilecek. Milli futbolcunun sağ beke geçmesi halinde Aydın Yılmaz ve Engin Baytar’a sağ kanatta şans doğacak.
SOL KANATTA DA AYNI PROBLEM
AMRABAT’ın da Fas Milli Takımı ile mücadele edecek olması, sol kanatta benzer bir sorun yaşatacak. Sol bekte müthiş bir çıkış yakalayan Riera, eski mevkisi olan sol kanada geçecek. İspanyol futbolcunun alternatifi ise, Emre Çolak. Eğer Riera, sol kanatta başarılı olursa, sol bekte de Hakan Balta oynayacak.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)