E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSabri kendini Messi'yle kıyasladı---

Sabri kendini Messi'yle kıyasladı

Sabri kendini Messi'yle kıyasladı
14 Şubat 2012 - 07:14 borsagundem.com

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcularından Sabri Sarıoğlu, performansıyla ilgli eleştirilere Messi örneğiyle cevap verdi

Fildişi Sahilli futbolcunun önceki günkü finalin ardından dün ülkesine geçtiği ve cumhurbaşkanının onurlarına vereceği yemeğe katılmak için gelişini ertelediği öğrenildi. Sarı-kırmızılılar’ın Eboue’yu bugün İstanbul’a getirmek için yoğun şekilde çalıştıkları, yıldız futbolcunun da özel izin talebinde bulunmadığı bildirildi. Fatih Terim’in Eboue’yi Mersin İdman Yurdu maçında Hakan Balta ve Çağlar’ın sakatlığı nedeniyle sol bekte oynatmayı planladığı öğrenildi.
Sabri’den Messi örneği!
Bu arada Sabri Sarıoğlu, takipçileri Fenerbahçe ile puan farkının 6’ya çıkmasının, kendilerini rehavete sokmayacağını söyledi. Lig TV’ye konuşan Sabri, ‘’Fatih hocanın olduğu yerde rehavet, rahatlama, gevşeme olmaz. Biz her maça aynı ciddiyetle çıkıyoruz ” dedi.
Sabri, “Ben sahaya çıkıp işimi yapıyorum. Bir futbolcu kötü performans gösterebilir ama kötü mücadele edemez. Dünyanın en iyi futbolcusu Messi bile kötü bir maç çıkarabiliyor’’ diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)