E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSabri saygısızlık yapmış---

Sabri saygısızlık yapmış

Sabri saygısızlık yapmış
12 Ağustos 2014 - 10:27 borsagundem.com

Bir zamanlar yıldız oyuncu olan Sabri Sarıoğlu, Cimbom'da kadroya bile alınmayınca hakkındaki rapor ortaya çıktı

Gelir gelmez ilk iş olarak Sabri Sarıoğlu’nun üzerini çizen Cesare Prandelli’nin bu konuda ne kadar kararlı olduğunu ortaya çıkaran bir gelişme yaşandığı öğrenildi. Kısa süre önce yapılan Başkan Ünal Aysal, CEO Lutfi Arıboğan ve Prandelli arasındaki buluşmada transfer konuşulurken, konunun sağ beke geldiği belirtildi. Edinilen bilgilere göre, sağ bek için istekte bulunan İtalyan teknik adama, liste başı olan Tarık Çamdal’ın çok pahalı olduğu söylendi ve bir ricada bulunuldu: “Sabri, 50 küsür kez milli olmuş, tecrübeli, takımı tanıyan ve sevilen bir isim. Takıma dönmesine ne dersiniz?” Ancak Prandelli bu ricaya hiç sıcak bakmadı.

KÜFÜR ETMİŞTİ

Roberto Mancini’nin yönetime ve kendisine verdiği futbolcularla ilgili raporu hatırlatan İtalyan tecrübe son sözü söyledi: “Kimseyle sorunum yok. Fakat Sabri eski hocasına ve teknik heyetine karşı defalarca saygısızlık yapmış. Takımda böyle bir şeye izin veremem. Bu iş bitmiştir, lütfen bir daha konuşmayalım.” Bilindiği gibi Sabri’nin, idmanlarda Mancini’ye yönelik küfüre varan ifadeler kullandığı, hatta yardımcılarına doğru şut çektiği iddia edilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yandaş medya12 Ağustos 2014 11:02

    bu zamana kadar sabri hakkında yapılan sayısız karalamadan sonra şimdi medyanın dönmüş olması garip geldi acaba yandaş medya ne kadar namuslu