E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSabri'nin büyük şansızlığı---

Sabri'nin büyük şansızlığı

Sabri'nin büyük şansızlığı
21 Kasım 2011 - 07:40 borsagundem.com

46. dakikada oyuna giren Sabri kısa süre sonra sakatlanarak 54. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı

Fi Yapı İnönü Stadı'nda oynanan derbi maçta iki şanssızlık arka arkaya yaşandı. 46. dakikada oyuna giren Sabri kısa süre sonra sakatlanarak 54. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı. Aynı şanssızlık Beşiktaş cephesinde de yaşandı. 60. dakikada oyuna giren Necip Uysal, Ujfalusi ile girdiği mücadele sonrasında sakatlanarak 65. dakika oyundan çıktı.Karşılaşmada ikinci yarının başlamasıyla Ayhan Akman'ın yerine oyuna dahil olan Sabri Sarıoğlu, maça girdikten sadece 9 dakika sonra (54. dakikada) sakatlandı. İç yan bağları kopan ve 6-8 hafta arasında sahalardan uzak kalacak olan milli futbolu oyuna devam edemedi ve yerini Riera'ya bırakmak zorunda kaldı.
Sabri Sarıoğlu, milli takım kampından sakat dönmüş, uygulanan tedaviler sonrasında kısa sürede takımda kendine yer bulmuştu.
NECİP 5 DAKİKA SONRA ÇIKTI
Bir şanssızlık da Beşiktaş cephesinde yaşandı. Karşılaşmanın 60. dakikasında oyuna dahil olan Necip Uysal, 65. dakikada Tomas Ujfalusi ile girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, genç oyuncunun kaval kemiğinde 10 santimetre uzunluğunda 5 santimetre derinliğinde bir yarılma oluştuğunu belirterek, “Necip ameliyat ediliyor. Daha sonra tomografisi çekilecek. Bacağında kırıklar da olabilir. Sakatlığının düzelmesi birkaç ayı bulabilir” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)