E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSabri'ye kaptanlık verilmeyecek---

Sabri'ye kaptanlık verilmeyecek

Sabri'ye kaptanlık verilmeyecek
17 Haziran 2015 - 11:05 borsagundem.com

Taraftarların ‘Reis’ diye çağırdığı Sabri Sarıoğlu, geçen sezon kaybettiği kaptanlık pazubandını yeni sezonda da takamayacak

Yönetim, tecrübeli oyuncuyla 2 yıllık yeni bir kontrat yapacak fakat Selçuk İnan, Wesley Sneijder ve Hakan Balta’nın kaptanlık haklarını koruyacak.

Gözünü Galatasaray’da açan ve kariyeri boyunca sadece sarı kırmızılı formayı taşıyan Sabri Sarıoğlu, kontratını yenileyecek. Ancak taraftarın ‘Reis’ lakabını taktığı ünlü oyuncuya kaptanlık pazubandı yine verilmeyecek. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yönetim kuruluna verdiği raporda “Sabri, bu kulübün değeridir ve burada sahalara veda etmeli. Kesinlikle kalmasını istiyorum” değerlendirmesinde bulundu. Kulüp de bu olumlu rapor üzerine 30 yaşındaki tecrübeli isimle yola devam etme kararı aldı. Fakat Hamza Hamzaoğlu, Sabri’nin takımında kalmasını isterken diğer yandan ise mevcut kaptanlık sisteminin olduğu gibi sürdürülmesini istediğini de vurguladı.

TEKNİK HEYETE SİTEM ETMİŞTİ

Sabri ile önümüzdeki hafta iki yıllık yeni sözleşme imzalanacak. Takımın birinci kaptanı yine Selçuk İnan olacak. Wesley Sneijder ikinci, Hakan Balta ise üçüncü kaptan olmaya devam edecek. Geçen sezon Cesare Prandelli döneminde kadro dışı bırakılınca kaptanlığı da düşen Sabri’ye Hamzoğlu göreve gelince af çıkmış ama pazubandı iade edilmemişti. Eski kaptan, beklentisi boşa çıkınca, bu konudaki serzenişlerini teknik heyet ve futboldan sorumlu yöneticilere açıkça dile getirmiş olsa da yeni sezonda beklediği iadeiitibar gerçekleşmedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)