E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa"Sadece bir gruba çalışıyorlar"---

"Sadece bir gruba çalışıyorlar"

Sadece bir gruba çalışıyorlar
19 Eylül 2013 - 17:08 borsagundem.com

Marc Faber Fed'in kararına şaşırmadığını belirtti ve Fed için ağır eleştirilerde bulundu

'The Gloom, Boom and Doom Report” Yayıncısı, ünlü yatırımcı Marc Faber, FED'in tahvil alımlarını azaltmama kararına tam olarak şaşırmadığını artık QE sonsuz içinde olduğumuzu ve FED üyelerinin sıradan insanların işinde bir gün bile çalışmadıklarından para bastıklarında sadece bir grup insana fayda sağladıklarını fark etmediklerini söyledi.
Açıklamanın ardından etkileri görmek için bekleyen Faber, "FED tahvil piyasasının kontrolünü kaybetti. Asıl soru hisse piyasasının kontrolünü ne zaman kaybedeceği." dedi.
Faber, "Sonuç tam bir çöküş ama daha yüksek bir atlama tahtasından. Fed para basmaya devam edecek ve hisse piyasası yüzde 10 düşerse daha fazla para basacaklar. Yapacak başa bir şey bilmiyorlar. Açıkça kendilerini çaresiz kaldıkları bir köşeye sıkıştırdılar." diye konuştu.
Altın ile ilgili olarak Faber, "Her zaman altın alırım ve altın sahibiyim. Sigorta poliçesi olarak görüyorum. Sorumlu vatandaşlar altın sahibi olmalı." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)