E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSADECE FENER KAYBETTİ---

SADECE FENER KAYBETTİ

SADECE FENER KAYBETTİ
27 Ağustos 2010 - 16:05 borsagundem.com

Geçtiğimiz sezonun sonu itibariyle bakıldığında da aradan geçen sürede sadece Fenerbahçe hisselerinin yatırımcılarına kaybettirdiği, diğerlerinin yüksek değer artışlarına ulaştığı görülüyor.

Dört büyüklerin dün Avrupa kupalarında oynadıkları maçların ardından bugün de borsada hareketli saatler yaşanıyor. Özellikle Fenerbahçe'deki kayıplar dikkat çekerken, Beşiktaş hisseleri adeta uçuşa geçti. Trabzonspor ve Galatasaray hisselerinde de yükselişler var. Geçtiğimiz sezonun sonu itibariyle bakıldığında da aradan geçen sürede sadece Fenerbahçe hisselerinin yatırımcılarına kaybettirdiği, diğerlerinin yüksek değer artışlarına ulaştığı görülüyor. Son günlerde borsanın gözdesi haline gelen Beşiktaş hisseleri bugün da Avrupa Ligi'nde gruplara kalmanın etkisiyle yüksek bir performans sergiliyor. Açılıştan itibaren alımların etkili olduğu Beşiktaş hisselerinin fiyatı ikinci seans itibariyle yüzde 5.23 artışla 9.05 liradan işlem görüyor. Transferin hareketli takımı Beşiktaş, son haftalarda çok dikkat çekici bir performans sergiliyor. Önce Quaresma, arkasından Guti transferi ve Robinho söylentileri hisselerin son bir ayda yüzde 70'e yakın prim yapmasını sağladı. Lig bitiminden bu yana bakıldığında ise prim yüzde 130'a ulaştı. FENERBAHÇE'YE BORSACI DARBESİ Önce Şampiyonlar Ligi, arkasından da Avrupa Ligi'nden elenen Fenerbahçe hisseleri ise kötü bir gün geçiriyor. Dün kapanışta 54.5 TL olan Fenerbahçe hisseleri bugün açılışta 51.5 TL'ye kadar geriledi. Hisseler ikinci seans itibariyle düne göre yüzde 3.67 kayıpla 52.50 liradan işlem görüyor. Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun bitiminden itibaren yüzde 25 değer kaybetti. TRABZONSPOR VE GALATASARAY YÜKSELİYOR Dünün diğer kaybeden iki takımı Trabzonspor ve Galatasaray hisselerinde ise bugün hafif çaplı bir yükseliş yaşanıyor. İlk seansta fazla bir değişim göstermeyen iki hissse de ikinci seansla birlikte tırmanışa geçti. Trabzonspor yüzde 2.3 artışla 3.10 liradan, Galatasaray da yüzde 1.31 artışla 232 bin liradan işlem görüyor. Geçen sezonun bitimi itibariyle bakıldığında aradan geçen sürede Trabzonspor yüzde 57, Galatasaray da yüzde 51 değer kazandı. Hürriyet Ekonomi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)