E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSadri Şener açık açık tehdit etti---

Sadri Şener açık açık tehdit etti

Sadri Şener açık açık tehdit etti
04 Mayıs 2012 - 07:49 borsagundem.com

Sadri Şener, F.Bahçe maçıyla ilgili “Rakip sahamızdan 3 puanla çıkarsa bir yıkım olur, dünyanın sonuna benzeyen bir şey olur” dedi

TRABZONSPOR Başkanı Sadri Şener, önceki akşam çıktığı Kanaltürk ekranlarında, birçok ismi topa tuttu, eleştirilerde bulundu. Fakat kurduğu bir cümle gerçekten futbolumuz adına üzücüydü.. Biz daha fazla yorum yapmayalım ve Şener’in sözlerini sizler için sayfalara taşıyalım.. Başkan, “F.Bahçe’yi hafta sonunda nasıl karşılayacaksınız?” sorusu üzerine şu yanıtları verdi: 
“BU gerginlik için benim yapacak bir şeyim yok. F.Bahçe 3 puanla çıkarsa bir yıkım olur, dünyanın sonuna benzeyen bir şey olur. Benim gönlüm kimsenin şampiyon olmasından yana değil. Bozulsun lig de yeniden oynayalım. F.Bahçe Stadı’nda son maçı oynayacak. Ama F.Bahçe son yıllarda kendi sahalarında şampiyonluk maçlarını kazanamıyor. Şanslı kim olur belli olmaz. Ama bence şampiyonluk son maça kalır. 
‘YAŞAM GEÇİYOR’
PAZAR günü güller, çiçekler, kırmızı halılarla.. Nasıl yani? Biz nasıl geldiysek öyle karşılayacağız. Nihat gelir herhalde, sonra ‘Sadri o şeyi yanlış söyledik’ der. Der, ne olacak? Yaşam geçiyor. Hata yapmak insanlara mahsus bir şey. Arkadaşlık var bu işin sonunda.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • neyzen04 Mayıs 2012 12:34

    Bu kadar cahil bir adam görmedim

  • brathma04 Mayıs 2012 11:24

    bu 3 yorumada katılmayıp oy veren arkadaşa sormak lazım. yukarıdaki acıklmayı destekliyor musun gercekten. saygılar

  • bu ne04 Mayıs 2012 08:56

    aleni tehdit etmiş

  • Ali Yüksel04 Mayıs 2012 08:46

    İşte beyler Türk futbolunun gerçeği FB şampiyon olmasında kim olursa olsun mantık bu anlayış bu futbol mu? oda nedur daaa...

  • muhlis ünalmışer04 Mayıs 2012 08:13

    insanları anlamakta ğüçlük çekiyorum hakaretin en çirkinini yap dön yüzüne bak arkadaşım de olmaz böyle şey arkadaşlığınız batsın yapmacık işler milleti germekten başka birşey yapmıyorsunuz ayıptır beyler ayıp aklınızı başınıza toplayın kulüp başkan ve yöneticiliği kendi egonuzu tatmin yeri değildir sorumluluğunuzu bilerek yapınız saygılarımla.