E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSadri Şener Alex'i pazarlıyor!---

Sadri Şener Alex'i pazarlıyor!

Sadri Şener Alex'i pazarlıyor!
05 Ekim 2012 - 07:30 borsagundem.com

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, F.Bahçe’den ayrılan Brezilyalı futbolcuya talip olmayacaklarını belirtti

Galatasaray’ın geçen sezon Selçuk İnan’ı bu sezon ise Burak Yılmaz’ı olaylı bir şekilde transfer etmesi nedeniyle sarı-kırmızılı kulüple köprüleri atan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ezeli rakiplerine yine iğneli mesajlar gönderdi.
Başkan Şener, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex de Souza’ya talip olmayacaklarını ifade ederken, Brezilyalı futbolcuyu Galatasaray’a önerdi. Trabzon’dan yayın yapan 61saat isimli internet sitesine gündemdeki konuları değerlendiren Sadri Şener, Alex’le ilgilenmediklerini söyledi.
Trabzonspor’un transferde etik kurallara uygun hareket ettiğine dikkat çeken Başkan Şener, “AİHM’de hukuk mücadelesindeyim. Trabzonspor rakiplerinin zaaflarından faydalanarak transfer piyasasında kural dışı hareketlere girişmez. Biz ne Fenerbahçeyiz ne de Galatasaray. Bence Alex’i Galatasaray alsın” diyerek, ezeli rakiplerine taş attı.
AİHM’e başvuru yapıldı
Başkan Sadri Şener dün Strasburg’daki Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne giderek, TFF hakkında şikayetçi oldu. Şener, “TFF’nin verdiği kararlardan dolayı son çare hakkımızı AİHM’de arıyoruz. Hukuk süreci başladı. Umarım davaya çabuk bakılır ve lehimize karar çıkar. Bundan sonraki süreçte CAS’a gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)