E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSadri Şener hastaneden çıktı---

Sadri Şener hastaneden çıktı

Sadri Şener hastaneden çıktı
22 Ekim 2012 - 17:14 borsagundem.com

Sadri Şener, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi

Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı ziyaretinde kayarak düşen ve dizinden sakatlan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.
Acıbadem Fulya Hastanesi'nden yapılan açıklamada, Şener'in 20 Ekim Cumartesi günü geçirdiği operasyonun ardından, tedavisinin tamamlandığı ve taburcu edildiği bildirildi.
Şener'in operasyonunu gerçekleştiren doktoru, ameliyatın son derece başarılı geçtiğini belirterek, "Şener'in, düşme sonrası kopan tendonu, ameliyat sırasında iki özel vidayla kemiğe raptettik. Son derece başarılı geçen operasyonun ardından, Sadri Şener 2 gün hastanemizde tedavi gördü. Bugün de taburcu oldu. Şu anda çift koltuk değneğiyle yürüyor. 1 hafta içerisinde tek koltuk değneğiyle, yaklaşık 3-4 hafta sonra da değneksiz yürüyebilmesini hedefliyoruz. Sadri Şener evde de bir takım egzersizleri uygulayacak ve 1 hafta dinlenecek" diye konuştu.
Seba'nın Tedavisine Devam Ediliyor
Öte yandan Acıbadem Fulya Hastanesi'nde tedavi gören Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın da hastaneye geldiği güne nazaran sağlık durumunun daha iyi olduğu belirtildi.
Hastanenin başhekimi Doç. Dr. Reha Baran, Seba'nın sağlık durumuyla ilgili olarak "Sayın Süleyman Seba'nın enfeksiyona bağlı, antibiyotik tedavisi devam ediyor. Durumu, geldiği güne nazaran çok daha iyi. 2 gün içerisinde taburcu etmeyi planlıyoruz. Ancak yine de bugünden kesin bir şey söylemek doğru olmaz" ifadelerini kullandı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)