E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSadri Şener küfür etti---

Sadri Şener küfür etti

Sadri Şener küfür etti
07 Mayıs 2012 - 07:54 borsagundem.com

Fenerbahçeli Semih Şentürk maçın devre arasında yaşanan olaylara açıklık getirdi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in hem kendisine hem de F.Bahçe camiasına ağır küfürler savurduğunu belirten golcü oyuncu şunları söyledi: “Maçın zor olacağını biliyorduk. Amacımız kazanıp G.Saray’la final maçına çıkmak istiyorduk. Güzel gollerle kazandığımız için arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Trabzon'da maç sonrası gerginlik
Foto galeri için tıklayın
BURADA üzüldüğüm tek konu konu devre arası Sadri Şener’le yaşandı. Ben olayları ayırmaya giderken bana küfür etti. Camiamız hakkında kötü sözler sarfetti. Çok üzüldüm. 13 yıldır F.Bahçe’deyim. Her deplasmana gittim ama böyle bir olay yaşamadım. Kendisini kınıyorum.”
BU KARELER HER ŞEYİ ANLATIYOR
Devre arası F.Bahçe tercümanı Samet Güzel’in, Trabzonlu Tolga Zengin’e arkadan tekme sallayarak küfür etmesiyle ortalık savaş alanına çevirdi. O sırada koridora gelen başkan Sadri Şener, Semih Şentürk’le karşılaştı. Semih “Başkan ortalığı sakinleştirmeniz gerekmez mi?” dedikten sonra ikili yumruklaşma raddesine gelse de araya girenler olayların büyümesini engelledi. ‘Emre’ye haddini bildirmeye gittim’
DAHA önce milli takım uçağında Emre Belözoğlu’yla tartışan Sadri Şener, dün maçın devre arasında hesap kapatmaya gitti. Ancak milli futbolcuyu bulamayınca Semih Şentürk’le atışan başkan, olaylarla ilgili TRT’ye şu açıklamaları yaptı:
“SOYUNMA odasına bana parmağıyla tehdit işareti savuran Emre’ye haddini bildirmeye gittim ama bulamadım. Bana muhtemelen küfür etti. F.Bahçe’nin tercümanı uzun saçlı çocuk da Tolga’nın günleri sayılı olan kanser annesine ağır küfür etti.”
Şener’in arabasına saldırı
MAÇ sonu Trabzonlu taraftarların hedefinde başkan Sadri Şener vardı. Alınan yenilgi sonrası aracıyla evinin yolunu tutmak isteyen Şener’in arabasını yabancı cisim ve yumurta yağmuruna tutan fanatiklerin elinden zor kurtulan Şener olay yerinden hızla uzaklaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 08 Mayıs 2012 15:00

    Sayın Sadri ŞENER BAŞARISIZLIĞINA KILIF ARAMA, İSTİFA ET!

  • karakter07 Mayıs 2012 21:01

    sn fenerbhceliler biraz efendi olun ben bir bjk li olarak lig tv mi iptal ettm dewran döndü beyler sonu kötü

  • telefon07 Mayıs 2012 18:41

    telefon bağlantısında Emreyi aradığını söylüyor bulunca ne yapakcakmış merak ettik resmen tehdit var Efendi maçtan sonra korumalarıyla ava çıkmiş ALENEN TRT 1 DE SÖYLEDİ

  • bahane07 Mayıs 2012 08:08

    sen çık telegolde yenilirsek dünyanın sonu olur de,futbolcu ve teknik heyeti doldur.ondan sonra feneri yeneme sonra suçu başka yerlerde ara. harbi olun biraz.