E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞahenk aday olabilir---

Şahenk aday olabilir

Şahenk aday olabilir
30 Nisan 2012 - 07:53 borsagundem.com

Dilmen: “Ferit Şahenk’le yaptığım sohbette ‘Aziz Yıldırım bana Ferit gel bu işe derse ancak o zaman başkanlığa aday olurum’ dedi”

ÖNCEKİ gün Telegol programına telefonla bağlanan NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Doğuş Grubu Başkanı Ferit Şahenk’in F.Bahçe Başkanlığı’na aday olabileceğinin sinyallerini verdi. Kendisinin sportif direktörük görevine getirileceği konusuna da açıklık getiren Dilmen, VATAN’ın ‘Şahenk aday oluyor’ haberini şu sözlerle doğruladı:
-“SİZE Ferit Bey’le aramda geçen bir konuşmayı anlatmak istiyorum. Bir gün birlikte çay içerken yaptığımız sohbette, “Aziz Bey F.Bahçe Kulübü için çok şey yapmıştır. Kendisinin her zaman F.Bahçe başkanı olmasını istemişimdir. F.Bahçe başkanlığından ayrılırsa Aziz bey resmen ‘Ferit gel bu işe’ derse o zaman aday olmayı düşünürüm. Ama Aziz Yıldırım başkanlık koltuğundayken gündeme gelmek istemem” ifadelerini kullandı.
-AYRICA F.Bahçe’nin çok başarılı sportif direktörü ve teknik direktörü var. Şu an kulübün de bana ihtiyacı yok. Önünüzdeki zaman içerisinde benim sportif direktör olma niyetim yok.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)