E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisŞahenk sessizliğini bozdu---

Şahenk sessizliğini bozdu

Şahenk sessizliğini bozdu
04 Ekim 2011 - 21:32 borsagundem.com

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Star TV ile ilgili konuştu

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Star TV´yi satın almak için yaptıkları görüşmelere ilişkin, ´´Bu iş olmasa da biz kendi eğlence kanalımızı yapacağız´´ dedi.
Şahenk, Garanti Yatırım ile ABD merkezli Cerberus Capital Management L.P arasında yapılan işbirliğinin imza töreni sırasında gazetecilerin Star TV´nin satışına ilişkin sorularını yanıtladı.
Gerekli açıklamanın, Doğan Yayın Holding tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu´na dün yapıldığını anımsatan Şahenk, ´´Bu iş olmasa da biz kendi eğlence kanalımızı yapacağız´´ ifadesini kullandı.
Şahenk, Star TV´ye ilişkin görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının kendileri için avantaj olacağını dile getirdi.
Doğan Yayın Holding dün dolaylı bağlı ortaklıkları Işıl Televizyon Yayıncılık A.Ş´nin (Star TV) hisse senetlerinin tamamının satışı ve devri konusunda Doğuş Yayın Grubu ile görüşmelere başlanıldığını duyurmuştu.
Doğan Yayın Holding açıklamasında, Star TV´nin 391 milyon 500 bin lira olan ödenmiş sermayesinin yüzde 99,99´unu temsil eden hisse senetlerinin tamamının satışı ve devri konusunda Doğuş Yayın Grubu ile görüşmelere başlanıldığı belirtilmiş, söz konusu görüşmelerin bahsi geçen Hisse senetlerinin satışı ve devri ile sonuçlanabileceği gibi; görüşmelerin sonucunda hisse senetlerinin satışı ve devrinin gerçekleşmeyebileceği kaydedilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)