E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSahibinden satılık Q7---

Sahibinden satılık Q7

Sahibinden satılık Q7
09 Ekim 2011 - 02:32 borsagundem.com

Sabah'ta yer alan haberdeki iddiaya göre büyük bir ekonomik krizin içinde olan Beşiktaş'ta yönetim para edecek futbolcuları satma kararı aldı.

Mali bir darboğazdan geçen Beşiktaş yönetimi yaşanan ekonomik sıkıntılar ve izlenecek politikalarla ilgili önceki günkü yönetim kurulu toplantısında tarihi kararlar aldı. Bunlardan birincisi Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'nın satılması. Daha önce "Quaresma'yı satmak için almadık. 20 milyon Euro da verseler satmayacağız" diyen yönetim karar değiştirdi. Sezon sonu için, değerini bulması ve iyi pir para karşılığında yıldız futbolcunun da satılması yönünde görüş birliğine varıldı. Son dönemde çok formda olan ve Portekiz Milli Takımı'na yeniden seçilen Q7 için bundan sonra gelecek teklifler geri çevrilmeyecek ve değerlendirmeye tabi tutulacak. Bu arada yönetim Almeida'yı da iyi teklif gelmesi halinde satıp yerine sakatlığı nedeniyle şu an takımdan ayrı olan Bebe'nin kulübe kazandırılmasını gündemine aldı.
MAAŞLARA ALTIN MAKAS
Ekonomik kriz nedeniyle futbolcuların satışının yanı sıra kulüp içinde de kemer sıkma politikasına gidecek olan Beşiktaş yönetimi, gözünü yüksek maaş alan personelin üstüne çevirdi. Yapılacak tespit çalışmaları sonrası aldıkları rakam çok yüksek olan personelden yüzde 50 indirime gitmesi istenecek. Kabul etmeyenlerle ise yollar ayrılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)