E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSAKIN TUZAĞA DÜŞMEYİN!---

SAKIN TUZAĞA DÜŞMEYİN!

SAKIN TUZAĞA DÜŞMEYİN!
23 Mayıs 2008 - 17:33 borsagundem.com

15 Mayıs'ta işleme açılan ve kısa sürede 1 YTL'den 2.34 YTL'ye kadar yükselen Euro Trent Yatırım Ortaklığı, düşüşe geçti! Yatırımcıyı bekleyen tuzakta ikinci perde oynanıyor

Borsada son dönemin en büyük tuzaklarından biri adım adım hayata geçiriliyor. 15 Mayıs'ta 1 YTL'den işleme açılan ve kısa sürede 2.34 YTL'ye kadar yükselen Euro Trend Yatırım Ortaklığı, Borsagundem'in uyarılarından kısa bir süre sonra düşüşe geçti. Tavan tavan yükselen hisse, şimdi de her seans açılışında taban oluyor. Düzenleyici ve denetleyici otoritelerin gözleri önünde yatırımcılar için hazırlanan tuzağın ikinci perdesi oynanıyor.
Daha öncede belirttiğimiz gibi hissede şirkete yakın isimlerin operasyon yaptığı öne sürülüyor. Birincil piyasadan halka arz edilen hisselerin birkaç kişini elinde olduğu ve yukarı aşağı sert hareketler yaparak ellerindeki hisseleri piyasaya sürecekleri konuşuluyor. 1.66 YTL'ye kadar gerileyen hisselerin bundan sonra nasıl bir seyir izleyeceği bilinmiyor! Ancak geçmiş operasyonlar dikkat alındığında; hissenin sert yukarı hareketten sonra hızla geri çekileceği ve yatırımcıların da çok düştü diye hisse alımı yapacağı yönünde yorumlar yapılıyor. Bu arada hisselerin tamamına yakın kısmını elinde bulunduran oyuncuların zaman zaman hisseyi yeniden yukarı iterek dikkatleri bu yöne çekmek isteyecekleri öne sürülüyor.
Hisse 2 YTL'yi geçtikten sonra yatırımcıları ‘Dikkatli olun' diye uyarmıştık. Yine uyarıyoruz: Tuzağa düşmeyin! Kulislerde hissede operasyon yapan oyuncuların ellerindeki malı çıkabilmek için nominal değerin bile altında satış yapacakları konuşuluyor.

YATIRIMCIYI BEKLEYEN BÜYÜK TUZAK

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)