E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSaldırganın notunda ne yazıyordu---

Saldırganın notunda ne yazıyordu

Saldırganın notunda ne yazıyordu
10 Nisan 2014 - 21:02 borsagundem.com

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in yeni görüntülerinin ortaya çıkması CHP'yi harekete geçirdi

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in yeni görüntülerinin ortaya çıkması CHP'yi harekete geçirdi. Yeni görüntülerle birlikte CHP'nin yanıt aradığı soru Övet'in güvenlik kontrolünden geçtikten sonra polis memuruna gösterdiği beyaz kağıtta ne yazdığı oldu.

CHP'liler saldırganın bu beyaz kağıdı göstererek, polis memuruna o kağıdın üzerinde bulunan isim ya da adresi sorduğuna inanıyor. CHP'de O kağıtta yazılı olanın belirlenmesi halinde Övet'in ilişkiler ağının çözüleceğine dair bir kanaat hakim.

Hurriyet.com.tr'ye bilgi veren CHP yetkilileri, "Bizim en çok merak ettiğimiz konu, saldırganın el sıkıştığı kişinin kimliğinden çok; görevliye gösterdiği kağıtta ne yazdığı. Belli ki o kağıt kendisine bir adres ya da isim olarak verilmiş; o da bu kağıtla Meclis içinde yolunu bulmak için bunu görevliye gösteriyor" dediler. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • index10 Nisan 2014 23:35

    olayı akp ye getirip bu işin emirle yaptırıldığına varmaya çalışıyorlar... yine siyasi bir çıkar sağlıyabilir miyiz akp yi milletin gözünden düşürebilir miyiz diye kirli iftiraların peşindeler...chp medyası bu oyunlara bütün gücüyle destek veriyor...bu millet bu tuzakları görüyor...kimse aptal yerine koymaya kalkmasın...