E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSalih Dursun'un cezası ne olacak? ---

Salih Dursun'un cezası ne olacak?

Salih Dursun'un cezası ne olacak?
23 Şubat 2016 - 11:02 borsagundem.com

Galatasaray maçında hakeme kırmızı kart gösteren Salih Dursun'un cezası TFF'nin görüşüne bağlı olacak. En alt limitten ceza, güçlü ihtimal...

Hakem Deniz Ateş Bitnel’e gösterdiği kırmızı kartla sadece Türkiye değil, dünya medyasının da gündemine oturan Salih Dursun’a gelecek ceza, TFF Hukuk Müşavirliği’nin görüşüne bağlı olacak.

Salih’in bu hareketi, “Sportmenliğe aykırı hareket” başlıklı 36. maddesine girerse 1 ila 3, 41. madde kapsamında değerlendirilirse 3 ila 7 maç arası bir ceza söz konusu olacak. Edinilen bilgiye göre Salih’e alt sınırdan bir ceza uygulanma ihtimali yüksek.  

88. dakikadaki penaltı kararına tepki gösteren ve hakem Bitnel’e doğru koşarak göğsüne sert bir şekilde temas eden Cavanda’nın ise bu eylemi nedeniyle 2 veya 4 maç arası ceza alabileceği öğrenildi.

Disiplin Kurulu’nun maçın atmosferi ve hakem kararlarını göz önüne alması halinde cezanın alt limitten çıkabileceği vurgulandı.

Karşılaşmada ikinci sarı karttan ihraç edilen Özer Hurmacı’nın ise kural gereği otomatikman 1 maç ceza alacağı ve bordo­mavili ekibin hafta sonu Osmanlıspor ile oynayacağı maçta forma giyemeyeceği kaydedildi. Özer, Torku Konyaspor ile deplasmanda yapılacak maçta takımdaki yerini alabilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 1,14
En Yüksek: 0,00
En Düşük: 0,00
Değişim 4,59 %
FK: 0,00
PD / DD: 19,03
İşlem Hacmi 280.461.909
Toplam Adet: 249.220.268
Ağırlıklı Ort.: 0,00
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş23 Şubat 2016 16:33

    ben galatasaraylıyım ama bu olayın tuttuğun takımla ilgisi yok. salih haklı bir tepki verdi. cezası da direkt kırmızı karttan 2 maç ceza olmalı.

  • cenk23 Şubat 2016 16:12

    maçı erkan ve umut katletti hakem napsın gördüğünü çaldı futbolcuların saldırması doğru değil bu hakem cesaretini kullanmış tebrik etmek lazım tabi gs, fb ve bjk ye karşı da cesaret gösterecek mi aynı şekilde ona bakmak lazım

  • umut bulut 23 Şubat 2016 12:18

    salih in hareketi sportmenliğe aykırı tamam,peki kendi ayağına çelme takıp penaltı yaptıran 2 futbolcunun ve bir hakemin kırmızı görmesine sebeb olan umut bulutun hareketi sportmenliğe aykırı degilmi .onun cezası ne....