E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSamet Aybaba istifa etti mi?---

Samet Aybaba istifa etti mi?

Samet Aybaba istifa etti mi?
21 Nisan 2013 - 13:59 borsagundem.com

Dün Akhisar karşısında 4-1 mağlup olan Beşiktaş'ta fatura kime kesilecek

LİGDE üst üste alınan kötü sonuçların ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın koltuğu sallanmaya başlamıştı. Dünkü Akhisar Belediyespor hezimeti ise belki de son nokta oldu.
Sezona ‘FEDA’ sloganıyla start veren Beşiktaş’ın hocası olup elini taşın altına koyan Aybaba’nın, sezon sonu gönderilmesine kesin gözle bakılmaya başlandı.
ARTHUR ZiCO’NUN ADI GEÇMİŞTİ
TECRÜBELİ teknik adamın yerine, gelecek sezon için göreve yabancı bir hocanın getirileceği öne sürüldü. Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Arthur Zico’nun adı Beşiktaş’la anılmıştı. Ancak siyah beyazlı kulübün herhangi bir arayışta olmadığı ve Aybaba’nın görevine devam edeceği ifade edildi.
Son olarak dün akşam Lig TV’deki Maraton programında Şansal Büyüka da, siyah beyazlıların Aybaba ile sezon sonu yollarının tamamen ayrılacağını açıkladı. Büyüka ayrıca, Kartal’ın başına yabancı bir teknik adamın geleceğini belirtti.
Sözleşmem devam ediyor
Samet Aybaba maç sonu, “Taraftarın bu skordan sonra tepkisi normal. Ancak 4 maç daha var. Mukavelem sürüyor” dedi.
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Samet Aybaba, Akhisar karşılaşmasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisine taraftarların ‘Aybaba istifa’ sözleri hatırlatılan Aybaba, “Taraftarın tepkisi normal. Ancak 4 maç daha var. Mukavelemiz devam ediyor. 4 maç geçer, sonra oturur konuşuruz. Takımı toparlamamız lazım. Camianın birbirine destek olması lazım” diye konuştu.
‘TEKNİK ADAMDAN ÖTE, ÖNEMLİ OLAN BEŞİKTAŞ’TIR’
”SORUNLARI, problemleri bırakmamız gerekiyor. Son 4 maçta dirençli durmamız lazım. Beşiktaş’ta birçok teknik direktör görev yapmıştır ancak önemli olan Beşiktaş’tır” diyen tecrübeli hoca, takımının performansı ile ilgili şunları söyledi:
“Herkes isteksizdi, lig bitmiş sanki, rakibimiz çok istekli ve arzuluydu. Bizim de bir mücadelemiz var. Haftalardır oyuncularımı ikaz ediyorum ama maalesef kötü gidişe hiçbir tedbir alamadık. Bütün Beşiktaşlılardan özür diliyorum bu takımın hocası olarak. Bizim şampiyonlar ligi hedefimiz var derken bu oyun bize hiç yakışmadı.”
Fernandes olsaydı...
AYBABA, Fernandes’in oynaması durumunda sonucun farklı olup olmayacağı ile ilgili soruya ise, “Fernandes olsaydı daha farklı olabilirdi tabii. Bir de o varken oynamamız gerekiyor” cevabını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)