E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞampiyonlar Ligi hüsranla bitti! En son 27 yıl önce olmuştu...---

Şampiyonlar Ligi hüsranla bitti! En son 27 yıl önce olmuştu...

Şampiyonlar Ligi hüsranla bitti! En son 27 yıl önce olmuştu...
25 Ağustos 2022 - 01:13 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin ardından Trabzonspor'un da Şampiyonlar Ligi play-off eşleşmelerinde başarısız olmasıyla birlikte, 27 yıl sonra ilk kez Devler Ligi'nde temsilcimiz olmayacak.

Türk futbolunun Avrupa'daki düşüşü devam ediyor. Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz sezonun 2.'si Fenerbahçe'nin 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev'e elenmesinin ardından, son şampiyon Trabzonspor da play-off turunda Kopenhag'ı geçemedi. Bu sonucun ardından Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına katılabilen takımımız kalmadı.

Son olarak 1995-1996 sezonunda Türkiye, Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda temsil edilmemişti. Futbolumuz 27 yıl sonra aynı durumu yaşadı.

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından ülke puanında yaşanan düşüşle önümüzdeki sezonlarda gruplara kalabilmek için oynayacağı tur sayısı da artıyor.

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi defterini kapattı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu başlıyor

Kadıköy'de yıkım! Eski Fenerbahçeli, Şampiyonlar Ligi hayalini bitirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bilader25 Ağustos 2022 11:54

    Beşiktaş halleder hallederde, yine kıskanıp alaşağı ederler. Kendilerine gelince söylesinler yine halleder. Galatasaray alkolü azaltsa onlarda hallederde tam avareler. 

  • ergn25 Ağustos 2022 07:49

    Türk futbolu bataklarda...Tesadüfi alınan bazı sonular dışında zaten futbolumuz sürünüyordu. İstanbul takımlarınız her yıl katılıpta hezimet ile döndüğüne tanık oluyoruz yıllardır. Bu sene,çevre illeri devre dışı bırakıp,İstanbul odaklı kurulan ligin daha çook kötü sonuçlarını göreceğiz... Türk futbolunu tamamen bitirdiler,memleketi olduğu gibi.!

  • Vatandaş25 Ağustos 2022 07:42

    İstanbul ligi kurarsanız olacağı bu...Daha kötü günler gelecek.Tamamen yabancı oyunculara odaklı bir İstanbul ligi memleketin de aynası gibi.!!! 

  • Mg25 Ağustos 2022 07:18

    Yap 2-3 yeni bomba transfer nasılsa yağma Hasan’ın böreği, herşeyimiz komedi heryerde hüsran